Ray-Ban.
Ray-Ban. - Foto: Pexels

Fynda vårens bågar från Ray-Ban – under 1 000 kronor

Satsa på ett par trendiga bågar i vår. Ray-Ban lovar kvalité och har flera snygga modeller – som dessutom är riktigt billiga just nu.


Legendariska kändisar som till exempel Bob Dylan och Marilyn Monroe sågs ofta i solglasögon från Ray-Ban redan innan märket var så känt som det är idag.

Det grymma med Ray-Ban är att de toppar listorna år efter år, och bara blir mer och mer populära. Här är våra favoriter, som finns i flera olika färger och glas än de som visas här.

1. Clubmaster

Den här modellen är verkligen tidlös i sin klassiska design. Kolla in dem under tusenlappen här

2. Round Metal

Ett par runda solglasögon är väldigt trendigt i år – de ger dig dessutom en modern look.

Inspirationen kommer från 60-talet. Perfekta solglasögon för dig som vill se ut som en riktig rockstjärna. Här hittar du dem billigast.

3. Wayfarer

Okej, de här bågarna kan faktiskt vara de mest välkända i världen av solglasögon. De såg världen redan 1952, så de har alltså funnits ett bra tag. Klicka hem ett par till bäst pris hos Lensway.

4. Erika

De här brillorna är populära bland flera influencers. Med sin tunna design är de riktigt snygga. De är vintage och retro på samma gång!

5. Aviator Polarized

Sedan 1930-talet har de här snygga pilotbrillorna varit en favorit på marknaden. Skydda ögonen på ett snyggt sätt med de här solglasögonen.

6. Clubround

Det här är som om Clubmaster och Round Metal skulle få ett barn tillsammans – här är Clubround för bara 995 kronor just nu, med det bästa av båda modellerna. 

7. Runda och kantiga former

Solglasögon med en sexkantig form är en av de nyare trenderna. Hur snyggt som helst! Här hittar du den spännande designen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!