Ta reda på vilka hudvårdsprodukter som passar dig bäst
Vilka produkter passar bäst för din hy?

Det här testet visar vilka hudvårdsprodukter som passar dig

Skönhetsmärket Swiss Clinic har tagit fram onlinetestet som på ett par minuter hjälper dig med att ta fram de produkter som passar din hy bäst.


Hudvård är verkligen en djungel och det kan vara svårt att hitta rätt. Vilka produkter du borde använda beror till exempel på vilken hudtyp du har och vad du önskar för resultat. 

Hudvårdsmärket Swiss Clinic har i samarbete med hudläkare tagit fram en Digital Beauty Advisor, ett gratis test du gör online för att få svar på vilka produkter du borde använda till din hy.

Du får bland annat svara på dina vanor, hur du upplever din hy och om det är något speciellt du vill behandla. Här kan du göra testet.

Swiss Clinic är bland annat kända för sin skin roller; en mikronålsbehandling med små, små nålar som du rullar över huden. 

När du gör detta simuleras en skada och nya hudceller produceras vilket gör hyn friskare, spänstigare och jämnar ut hudtonen. 

Dessutom gör de små hålen i hyn att serum som appliceras efter behandlingen blir upp till 300 gånger så effektivt. Genom att göra testet gratis här får du svar på vilken behandling som passar dig bäst. Om du delar testet med en vän får du även 15 procents rabatt på hela din order från Swiss Clinic.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!