Teknikprylar som är billiga
Teknikprylar

Här är de populäraste teknikprylarna just nu - och här kan du fynda dem

Om du letar på rätt ställe kan du spara hundralappar och till och med tusenlappar.


Teknik är oftast dyrt, men det betyder också att det finns utrymme till att fynda. Genom prisjämförelsesajten Prisjakt har vi listat de populäraste teknikprylar just nu. 

1. Hörlurar från JBL  


Under sommaren rör man på sig betydligt mer än under vintern och ett par riktigt bra hörlurar är då bra att ha. dessa hörlurar från JBL har en överlägsen brusreducering och är trådlösa. Du hittar dem här från . 

2. TV för fotbolls-VM 


Snart är det dags för fotbolls-VM och då måste man ju ha en ny TV. Den här från TCL är just nu populärast på Prisjakt och du kan hitta den från . 

3. Battlefield V

Förhandsboka Battlefield V redan nu och va bland de första som lirar spelet i Sverige. Du hittar spelet här från .

4. Träningsklocka 


Den här sportklockan är omåttligt populär just nu och inte undra på varför. Den har flera bra egenskaper där den bland annat planerar din träning utifrån dina behov. Du hittar den här från . 

5. Apple AirPods

Alla har sett, och vet vad Apple AirPods är. Här kan du spara tusenlappar på dem - just nu kostar de från . 

6. Hörlurar från Sony  

Dem här hörlurarna är inte bara riktigt bra och passar perfekt till både träning och bussresor - de är även väldigt snygga. De finns i flera olika färger och kostar från .

7. Parkhäng med bärbar högtalare  

I sommarens strand- och parkhäng är ett par högtalare obligatoriskt. Och kom inte dit med några dåliga. Den här från JBL är kraftig och du hittar den från . 

8. Samsung Galaxy X9 

Den mobilen som folk efterfrågar mest genom prisjämförelsesajten prisjakt är Samsung Galaxy S9. Bland annat har den en riktigt modern kamera med justerbar bländare för olika ljusförhållanden. Du hittar den här från .

9. Systemkamera 

Om du vill dokumentera sommarens resor eller något specifik tillfälle kan det vara värt att unna sig en systemkamera. Den här från Sony har alla funktioner du behöver om du inte kräver det bästa av allt och den finns även till en billig peng. Du hittar den här från . 

10. Nintendo Classic Mini NES


Nintendo NES var omåttligt populärt förr i tiden. När sedan Spelet kom i ny tappning blev det en succé och nostalgitripp för de flesta. Dröm dig därför tillbaka till din barndom och lira spel som Donkey Kong och Mario Bros. Du hittar Nintendo NES från . 

11. Gamingmus 

Logitech G305 LIGHTSPEED har allt som du som gamer behöver. Det är en trådlös spelmus med nästa generations HERO-sensor som levererar 12 000 DPI-prestanda, supersnabb 1 ms rapportfrekvens och 250 timmars batteritid. Du hittar den här från . 

12. Portabel AC 


Har du väldigt varmt i lägenheten och behöver en portabel AC? Ja, då är du inte ensam. Den här produkten är nämligen populärast på hela prisjakt just nu och du hittar den här från .

13. iPad 

En iPad är perfekt under sommaren då man gärna vill hänga i trädgården eller på balkongen och slappa. Klicka hem en här från . 

14. iPhone X


Eller är du sugen på en ny lur och haft ögonen på iPhone X? Du hittar den här från .

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!