Donutbadring, biljardbord, Jenka och studentkokbok för under 200 kronor
Vad sägs om ett litet biljardbord att ha hemma?

17 sjukt kul prylar vi vill klicka hem – för under 200 kronor

Kul på liten budget? Inga problem – spana bara in den här listan. Allt kostar under 200 kronor!


Vi vill ha alla de här grejerna. 

1. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här.

2. Sjukt kul sällskapsspel

Ta reda på hur störda dina vänner egentligen är med det här spelet, som går ut på att du ska ta ställning till olika alternativ i galna situationer och oetiska diskussioner. Dina vänner får sedan gissa hur du valt! Här hittar du spelet.

3. Litet biljardbord

Älskar du biljard men har inte riktigt plats för ett biljardbord hemma? Här hittar du ett i miniversion som passar perfekt på skrivbordet.

4. Enhörningplåster

Det känns lite bättre att slå sig när du kan bli omplåstrad med de här gulliga enhörningarsplåstren! Lådan med plåster kostar 59 kronor här.

5. Studentkokboken

Är du själv student, eller ska du köpa present till någon som snart flyttar hemifrån? Den här grymma kokboken är fyllt med enkla och billiga recept. Klicka hem den här för 59 kronor.

6. Discolampa

Fixa partystämningen enkelt med den här lilla discolampan, som även är portabel. Du hittar den här för 149 kronor.

7. Exploding Kittens

Det här enkla spelet handlar om att du ska skydda din katt från att explodera, samtidigt som du ska försöka smälla dina motståndares söta katter i luften. Låter kanske hemskt, men det är riktigt kul!

8. Chokladanus

Överraska någon du gillar med lyxig belgisk choklad – formad som anusar. Köp den fina förpackningen här för 69 kronor.

9. Badringar i donutform

Flyt runt på en av de här mumsiga badringarna i poolen i sommar. Jordgubbsdonuten hittar du här och chokladdonuten här.

10. Humörsring

Kommer du ihåg humörsringarna man hade som liten? Nostalgi på hög nivå! Ringen byter alltså färg beroende på vilken sinnesstämning bäraren är i. Du hittar ringen här.

11. Prosecco pong

Sommarens roligaste partyspel kan du klicka hem här för 149 kronor.

12. Prankspray

Vill du pranka någon? Spraya med denna fruktansvärt illaluktande spray! Varning för att den verkligen luktar vidrigt. Den finns att köpa här.

13. Kama Sutra-tärning

Spicea upp sexlivet och låt denna tärning avgöra nästa ställning. Den kostar 29 kronor här!

14. Extra stort vinglas

Med detta blir det inte svårt att hålla sig till "bara ett glas", det rymmer nämligen hela flaskan! Glaset kostar 99 kronor här.

15. Bordpingis 

Smidigt kit att ha hemma för bordpingis. Spela på ett vanligt bord och bara spänn upp det och spela när lusten faller på. Här finns kitet att köpa.

16. Belysning för toalett

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur bra som helst när du måste gå på toa i mörkret, men inte riktigt vill plåga ögonen med att tända taklampan. Eller när du ska ha fest! Spana in belysningen här.

17. Ögonmask

Det är väldigt härligt att sova i ett totalt mörker. Här är en bekväm ögonmask med ett tydligt statement på. Hur kul som helst att ha på en flygplansresa till exempel!

18. Orivbart toalettpapper

Skoja lite med dina vänner, eller gäster som du har på besök med det här orivbara toalettpappret. Det går helt enkelt inte att dra av! Du kan klicka hem det här för bara 19 spänn.

19. Nostalgigodis

Mumsa i dig barndomsfavoriter som hockeypulver, Jenka och nöt-crème! Du hittar massvis med retrogodis här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!