REA på datorer, högtalare och massa annat.
Här är helgens bästa deals som du kan fynda. - Foto: Prisjakt.se

Helgens deals - 17 prylar du kan fynda

Fynda är alltid kul. Nedan listar vi 17 prylar - allt från ryggsäckar till datorer som just nu är kraftigt nedsatta i pris.


Genom prisjämförelsesajten Prisjakt.se guidar vi dig till butikerna som har bäst priser. Nedan har vi plockat fram 17 produkter som just nu är på REA. 

1. Trådlösa hörlurar från Motorola 

Trådlösa hörlurar från Motorola som klarar av nästan allt, till och med en simtur i sjön. Just nu är dem kraftigt nedsatta i pris och du hittar den här för . 

2. Stan Smith 

Stan Smiths popularitet verkar aldrig avta.  Om du däremot har tröttnat på de klassiska gröna finns det massvis av andra färger. De röda är våra favoriter, du hittar dem och alla andra varianter här

3. Hörlurar Sony 

Hörlurar från Sony med riktigt bra brudreducering. Även dessa är just nu kraftigt nedsatta och genom prisjakt.se guidas du till butikerna som har pressat ner priserna på hörlurarna mest

4. WWE 

Gillar du wrestling? Eller har du bara tröttnat på alla andra av dina spel så kan du nu klicka hem det roliga spelet WWE för endast .

5. Matberedare 

Multifunktionell matberedare som klarar av nästan allt. Med den här så slipper du själv hacka en massa lök, pressa apelsinjuice eller riva ost. Maskinen fixar det åt dig. Du hittar den här för . 

6. Termomugg


Riktigt bra termomugg som verkligen bibehåller värmen. Du kan fynda den just nu då det skiljer hundralappar mellan olika affärer

7. Surfplatta 


En surfplatta som passar lite extra för den som är kreativ tack vare dess ritplatta. Ljudet är även överraskande bra för en surfplatta. Du hittar den här för .

8. Sony Xperia L1

Sony Xperia L1 har en 5,5 tums HD-skärm och är bekväm att hålla i tack vare dess runda kanter. Den är just nu riktigt billig och du hittar den här för .

9. Espressobryggare 


Om du är trött på tråkigt och äckligt kaffe är det kanske dags att investera i en riktigt kaffebryggare. Med Casa Bugatti Diva skickas du iväg till ett italiensk café. MUMS. Du hittar den här till billigast pris

10. Hörlurar från Jays

Grymma hörlurar som just nu är kraftigt nedsatta och det skiljer flera tusenlappar mellan butikerna. Hörlurarna har dubbla högtalare inbyggda i varje sida, en för låga frekvenser och en för mellanregister och höga frekvenser. Fynda här för . 

11. Battlefield 1 

Klassiska och fin, fina Battlefield 1 kostar nu endast här. 

12. Nintendo Classic Mini NES

Frossa i nostalgi med den här konsolen – om du är född på 90-talet har du garanterat ägnat tusentals timmar åt att nöta flera spel på denna konsol. Nu är den nedsatt med 14 procent här.

13. GoPro Hero6

Den senaste actionkameran från GoPro kan du nu klicka hem till nedsatt pris

14. Polaroidkamera

Klicka hem den här söta polaroidkameran från Fujifilm här, den är nedsatt till 599:-

15. Ryggsäck för vandring 


En ryggsäck som är perfekt för dig som ska backpacka eller vandra. Just nu nedsatt med 57 procent här

16. Bärbar dator HP 

Grym dator från HP med hela 11 timmars batteritid och en 15,6 tum stor Full HD skärm. Just nu är den nedsatt med 37 procent

17. Mobilhögtalare 

Mobilhögtalare som är perfekt om du vill ha ett bra ljud, men inte har lust att köpa en bjässe till högtalare. Perfekt att ha med sig på parkhänget. Klicka hem den här för . 

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!