13 heta sommardofter – som alla killar borde spana in

En ny parfym till sommaren är ju aldrig fel. Här är åtta populära parfymer, som alla doftar grymt gott.


1. Bleu de Chanel

Detta är en doft som representerar mannens frihet, som en hyllning till den självständige mannen. Lite träiga inslag samt muskot, cederträ, jasmin. Känns detta som parfymen för dig? Spana då in den här.

2. Dior Homme Intense

Detta är den senaste parfymen i Dior Hommes triologi och även den djärvaste doften. Den är intensiv, sofistikerad och perfekt för kvällarna. Här finns den för 642 kronor.

3. L'Eau D'Issey

Denna parfym är en blandning av citrus och toner av skog och den perfekta doften för dig som vill ha något lättare och sofistikerat. Perfekt för första dejten när doften inte ska ta över, men ändå finnas där och locka. Här kan du spana in den till bäst pris.

4. Spicebomb

Spicebomb av Viktor & Rolf är en manlig och kryddig doft med bergamott, rosépeppar, chili, kanel, tobak och vetiver. 

Dessutom är flaskan riktigt snygg! Här hittar du den billigast.

5. Sauvage

Den här tidlösa parfymen från Dior funkar lika bra på jobbet som på kvällen. Den är maskulin med en fräsch och frisk doft. 

Parfymen lanserades redan på 60-talet och är alltså en riktig klassiker. Här kan du köpa den.

6. Acqua di Gio

Den här parfymen lanserade Armani 1995 och den har blivit en modern klassiker. Den fräscha doften med inslag av citrus och trä gör den till en perfekt sommardoft. Den kostar  här.

7. Polo Blue

Den här parfymen från Ralph Lauren är en blandning av friskhet från bergamott och intensitet från vetiver och amberträ. Du hittar parfymen här för .

8. L'Homme

Den har doften har blivit en modern klassiker. Den är riktigt maskulin med sensuella, träiga inslag men också friskhet från citrus och vetiver. Här hittar du den till bäst pris.

9. Acqua Di Parma Blu Mediterraneo

Dröm dig bort till Italien med den här härliga parfymen inspirerad av Medelhavet. Den doftar bland annat av mandarin, chinotto, rosmarin och mysk. Här kan du köpa den för .

10. One Summer

Varje år släpper Calvin Klein en sommardoft och här är årets. Det är en fräsch och fruktig doft som inspirerats av det somriga konceptet "roadtrip". Du kan köpa den här.

11. Invictus

Det här beskrivs som en doft för den moderna mannen, med noter som grapefrukt, lagerblad, amber och marina inslag. Den finns att köpa här för .

12. Oud Wood

Denna lyxiga parfym från Tom Ford har en rökig blandning av sandelträ, oud och rosenträ, kombinerat med sensuell värme från tonkaböna. Du hittar det bästa priset här.

13. Versace Pour Homme

Detta är en klassisk sommardoft! Den innehåller bergamott, neroli, salvia och citrus med en bas av mysk och tonkaböna. Du kan klicka hem den här för .

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!