Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

14 sjukt smarta saker du borde ha – om du är det minsta lat

1 av 1

Shopping | 11/07/2018 18:00

Lat eller inte, vem vill inte förenkla sitt liv så mycket det bara går? Livet är ju svårt nog ändå! Här är 14 smarta och roliga prylar som gör din vardag lättare.

1. Grillhink

Den här smarta grillhinken gör det enkelt att grilla på picknicken eller stranden, dessutom fungerar den bättre än en engångsgrill. Här hittar du den.

2. Kylbrunn som håller drickan kall

Kylbrunn

På sommaren när man vill njuta av en kall öl eller annan dryck är den här kylbrunnen en riktig räddare. 

Du sänker helt enkelt ner den i jorden, till exempel i trädgården, och får plats med 24 burkar eller småflaskor och en vinflaska. Klicka hem den här.

3. Telefonhållare

Telefonhållare

Häng telefonen runt halsen eller ställ den på ett bord med den här smarta hållaren som frigör händerna till annat. Här finns den att klicka hem.

3. Beard Buddy 

Skägghår

Vad är det värsta som finns? Jo, att torka bort skägget från vasken och golvet. Med beard buddy är alla dina problem lösta. Typ.

4. Magnetiskt armband

Magnogrip

När du håller på och bygger ihop eller fixar med något är det inte alltid lätt att hålla reda på alla små skruvar och spikar. Det här armbandet har en stark magnet som håller dem på plats!

5. Stålkuber som kyler drinken

Stålkuber som kyler drinken

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter och späder ner din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

6. Smetdispenser

Smetdispenser

Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här.

7. Majskolvshållare

Majskolvshållare

Vill du äta majskolv som Musse Pigg och Kalle Anka utan att bli kladdig om händerna? Då är detta det ultimata verktyget. Och grillade majskolvar är ju bland den godaste sommarmaten som finns!

8. Keyfinder 

Tappar du alltid bort nycklarna i hemmet och stressar ihjäl dig på morgonen av den anledningen? Genom att vissla kommer Keyfindern som du fäst på nyckelringen att blinka och pipa

9. Badbalja

Badbalja

Älskar du att bada men har inte plats för ett badkar hemma? Då är denna badbalja den perfekta lösningen. Här hittar du den.

10. Sminkställ

Sminkställ

Håll ordning på sminket med det här snygga stället! Det blir ditt för 99 kronor.

11. Rygg- och huvudkliare

Rygg- och huvudmassage

Ibland har man ingen i närheten som kan klia en på ryggen eller huvudet, och då kommer dessa verktyg väldigt väl till pass. Den långa ryggkliaren hittar du här och huvudmassören här.

12. Refill-flaska för parfym

Parfym refill

Det är ju ganska jobbigt att släpa med sig en hel parfymflaska i glas i handväskan eller på resan. Då är det himla smart att ha en sådan här liten refill-flaska som du enkelt fyller på med din egen parfym. Köp den här.

13. Bluetooth-termos

Bluetooth termos

Att dricka nog med vatten är viktigt! Håll koll på hur mycket vatten du dricker med den här termosen. Genom att du synkar den med mobilen håller den automatiskt koll. Köp den på rea här.

14. Vinfläcksborttagare

Vinfläcksremover

Du känner säkert igen paniken när man råkar spilla rödvin och ser den mörka fläcken breda ut sig på mattan eller skjortan? Den här removern är räddaren, den har fått goda recensioner och du kan klicka hem den här för 99 kronor

Trendar