Här är 15 roliga saker som du kan unna dig när lönen kommit

Äntligen är det löning och lite klirr i kassan! Här har vi samlat 15 kul saker vi gärna skulle klicka hem i sommarhettan.


1. Uppblåsbar gummibåt

Man älskade att flyta runt i dessa som barn och varför skulle det vara annorlunda nu? Du hittar gummibåten här för 299 kronor.

2. Enorm flotte

Vem vill inte ha en flotte där hela kompisgänget ryms? Du hittar enhörningen här och flamingon här

3. Beerpong med en twist

Detta är en uppdaterad och roligare version av klassiskt beerpong. Istället för att bara dricka ölen när bollen hamnar i din mugg får du snurra pilen och göra en utmaning – allt från att dricka dubbelt eller utföra ett trick. Du kan köpa spelet här.

4. Getingracket

Det är ju ganska jobbigt att bli störd av getingar när man till exempel sitter och äter. Med det här, lite hemska, racketet tar du snabbt kål på dem med elektricitet. Köp det här för 69 kronor!

5. Kylbrunn

Den här kylbrunnen sänker du ner i jorden och då håller den upp till 24 burkar eller småflaskor kalla. Perfekt för de varma sommardagarna! Du hittar den här.

6. Milkshake maker

Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

7. USB-kyl

Sitter du fast på ett varmt kontor? Den här lilla kylen är perfekt för skrivbordet – den drivs via en vanlig USB-port. Kylen kostar 299 kronor här.

8. Frysbart glas

De här glasen lägger du bara in i frysen en stund, och sedan håller de din dryck kall i upp till tre timmar. Ett glas blir ditt för 89 kronor!

9. Slushmuggar

Gör dina egna slushies med de här muggarna! De kostar 149 kronor och du kan spana in dem här.

10. Munkhandduk

Chilla på stranden på den här härliga handduken formad som en jordgubbsmunk! Här finns den att köpa.

11. Cocktailset

Mojito och caipirinha är klassiska sommardrinkar! I det här setet får du med allt som behövs för att blanda riktigt goda drinkar. Klicka hem det här.

12. Sexigt spel

Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

13. Bordpingis

Pingis är ju riktigt kul, men det är inte alltid man har plats för ett helt pingisbord. Det här setet innehåller racket, bollar och ett nät som du kan sätta upp på vilket bord som helst! 

14. Roliga kondomer

Skydda er i sommar! Du hittar dessa och ännu fler roliga kondomer här.

15. Sällskapsspel

Sällskapsspel är ju så mysigt! Detta roliga och fartfyllda spel går ut på att du ska beskriva något utan att använda själva ordet. Klicka hem spelet här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!