Fynda höstens prylar redan nu
Klicka hem en TV eller en superbra parfym för en billig peng.

Fynda höstens prylar redan nu - här är 16 saker du kommer vilja ha

Vad sägs som en LED TV från Samsung eller Nintendo Classic Mini NES för en billig peng?


Ibland kan det vara bra att köpa prylar till hösten redan under sommaren. Oftast är de nämligen mycket billigare eftersom efterfrågan inte är lika stor nu. 

1. LED TV från Samsung  

Lata dagar i soffan framför TV:n har du nog inte haft allt för många av under sommaren. Men till hösten lär det dock bli fler. Denna TV från Samsung är hela 50 tum men kostar bara .

2. Höstjacka 

Kläder är kanske det du kan fynda allra mest på under sommaren. Den här jackan från Lyle & Scott är riktigt billig just nu, för  blir den din.

3. Nintendo Switch 

Populära Nintendo Switch är en riktigt superkonsol tack vare dess roliga spel och att man kan använda den som handkontroll men också genom sin TV. 

Här hittar du den

4. Apple AirPads 


Dags att dra igång träningen efter en sommar full med öl och hamburgare? Klicka hem ett par Apple AirPods för . Dessa är helt underbara att träna med då du slipper sladdar eller stora öronpuffar. 

5. Nintendo Classic Mini NES

Du minns säkert Nintendo NES. Nu finns konsolen att köpa igen men under det nya namnet Nintendo Classic Mini NES. Den fungerar dock exakt som tidigare och alla gamla spel som du älskade finns kvar. Här hittar du det för .

6. Nescafé kapselmaskin 

Kompakt och mångsidig, automatisk kapselmaskin som tillagar både varma och kalla drycker. Välj mellan kaffe, te, choklad eller en uppfriskande sommardrink. Just nu är den nedsatt med 41 procent och du får utöver ett bra pris, betydligt godare kaffe än i en vanlig kaffekokare och du sparar tid. 

Perfekt till höstens kalla kvällar. 

7. Systemkamera 

Den här snygga och smidiga systemkameran från Sony har allt du behöver och kostar inte skjortan. För endast  kan du fota vackra bilder under årets finaste årstid, hösten. 

8. Herrparfym från Armani 


Du kanske vill unna dig en parfym till hösten? Då är Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour ett säkert kort. Den är populärast på prisjämförelsesajten Prisjakt och alla verkar vilja ha den. Du hittar den också billigt, endast . 

9. Damparfym från Paco Rabanne

Paco Rabannes parfym Lady Million är den populäraste damparfymen just nu och kostar endast .

10. The Sims 4 till PS4 

Ser du vilket spel det här är, endast genom bilden? Jo, det är så klart The Sims som du säkert spelade när du var yngre. Spelet är dock lika kul nu som då - passa på att klicka hem det med 20 procent rabatt här. 

11. Apple MacBook Air 

MacBook Air 13.3" är perfekt för dig som vill ha en snabb och smidig dator. Den har en batteritid på 12 timmar och har 8 GB i ram-minne. Just nu kostar den . 

12. Klocka från Seiko 


Till hösten vill man ha en ny outfit. Höj den med hjälp av en snygg klocka från Seiko. Du hittar den här klockan för endast .

13. Elvine jacka dam

Jacka från Elvine som går i höstens tecken, både i färg och foder. Just nu är den nedsatt med hela 70 procent

14. Chromecast 

Med en chromecast kan du streama direkt från din smartphone eller platta direkt till din TV.  Du hittar den här för endast 379 kronor

15. Samsung Galaxy S9 Plus 

 

Dags för en ny mobil? Samsung Galaxy S9 Plus är då perfekt, speciellt med deras nya kamera som är riktigt bra. Här hittar du den för endast . 

16. Sneakers från Vans


Nya sneakers till hösten är också en självklarhet. Vans-skor kan du nu fynda i massa olika färger och är en bra sko under hösten med dess oftast mörka färger och stryktåliga tyg. 

----

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!