Här är skorna som svenskarna shoppar mest just nu

Du brukar oftast vinna på att ha fler par skor i garderoben. Du blir snyggare och du sliter inte ner skorna lika snabbt eftersom du varvar dem.


Sneakers kan man aldrig få nog av. Här är skorna som svenskarna shoppar mest just nu och vi guidar dig även i vart du hittar dem. 

1. Sneakers från Pharrell Williams

Finns i massvis av olika färger och är ruggigt billig just nu. För  kan skorna bli dina. 

2. Stan Smith 

Stan Smith-skorna är dem som klickas hem mest av alla just nu. Säkra, snygga och bekväma. Stan Smith går alltid hem. Du hittar dem som billigast för . 

3. Vans 


Vans är omåttligt populära och det är inte alltid som de är nedsatta i pris. Just nu kan du dock hitta flera butiker som har riktigt bra priser på skorna. Finns i flera färger och du hittar dem här från . 

4. Adidas Gazelle 

Damskor från Adidas med riktigt fräscha färger. Billiga är dem också. Du hittar skorna för endast .

5. Adidas Originals X PLR

Sko med avslappnad look men ändå inte sportig. Sjukt skön komfort har du också i dessa skor. Värda att klicka hem, och du hittar dem för endast . 

6. Nike Tanjun 

Hur snygga är inte dessa skor från Nike? Jo, jäkligt snygga. Billiga är dem också, för . 

7. Converse 

Om du vill köpa ett par Converse behöver du nu bara punga ut . 

8.  Adidas Originals Campus

Skorna finns i flera färger än dessa två, du kan således hitta någon färg som passar din stil utan problem. Själv skulle vi rekommendera ett par kostymbyxor och de ljusgröna skorna! Du hittar dem här för . 

9. Höga Converse

Nu när vi är inne på den sista sommarmånaden kan det vara värt att klicka hem ett par höga Converse till den stundande hösten. Utmärkt att de är riktigt billiga nu också, du kan få ett par för endast . 

10. Nike Air Max Thea

Damskor från Nike som är både snygga och bekväma. Perfekta att ha som extraskor. Här hittar du dem för .

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!