Helgens tekniks deals
Här är helgens teknikdeals.

Här är helgens bästa teknikdeals - fynda prylar från Apple, Samsung och massa fler

Spara tusenlappar när vi listar populära teknikprylar som nu är kraftigt nedsatta.


1. Apple AirPads 

Slipp strul med sladdar och införskaffa dig Apple AirPads, som dessutom har ett betydligt bättre ljud än tidigare hörlurar från Apple. Här hittar du dem

2. Elektriskt lås

Slipp nycklar och installera ett elektriskt lås istället. Du öppnar enkelt upp dörren med en smartphone eller din iPad. Klicka hem den här

3. Nintendo Switch 

Populära Nintendo Switch är en riktigt superkonsol tack vare dess roliga spel och att man kan använda den som handkontroll men också genom sin TV. 

Här hittar du den

4. Systemkamera från Canon 


Slå till på denna systemkamera från Canon som är perfekt för dig som fotat en del och vill ha en riktigt bra kamera. Den är just nu nedsatt med hela 33 procent. Med andra ord, ett rejält fynd. 

5. The Sims 4 till PS4 

Ser du vilket spel det här är, endast genom bilden? Jo, det är så klart The Sims som du säkert spelade när du var yngre. Spelet är dock lika kul nu som då - passa på att klicka hem det med 20 procent rabatt här. 

6. ASUS ROG Strix Z270H Gaming

Just nu är det 59 procent rabatt på det här moderkortet från ASUS och som är till för dig som är gamer. Grym ljudkvalitet tack vara SupremeFX och den har en avancerad kylning tack vare Fan Xpert 4.  

7. Chromecast 


Med en chromecast kan du streama direkt från din smartphone eller platta direkt till din TV.  Du hittar den här för endast 379 kronor

8. Pulsklocka


Med 15 sportappar inlagda i pulsklockan kan du enkelt välja vilken aktivitet du önskar och träna utifrån den. Garmin vívoactive 3 har också inbyggd GPS, vilket möjliggör att du kan spara en massvis av data. 

Här hittar du den

9. Bluetooth-högtalare 

Koppla ihop din mobil med denna bärbara bluetooth-högtalare och lyssna på musik eller en podd. Den fungerar även perfekt som alarmklocka och den visar temperaturen. 

Snygg och billig är den också. Just nu är den nedsatt med 50 procent här

10. Smart våg 

Snygg och stilren våg som mäter din vätske- och kroppsfett i procent, din body mass index (BMI), benmassa samt självklart din vikt. Fynda nu när den är nedsatt med 29 procent

11. Finlux 55 tums Ultra HD LED TV 


Ligg i soffan och njut av ett rejält fynd med denna 55" 4K Ultra HD LED TV med inbyggd Netflix och Youtube för endast 3 999 kronor - tidigare 6 399 kronor. 

11. Samsung QLED TV 

Njut av höstens filmer med en Samsung QLED TV. Du får, förutom en avancerad TV i världsklass, En TV som du kan inreda ett rum med, tack vare dess exklusiva metalldesign. Just nu nedsatt med 28 procent

12. Nescafé kapselmaskin 


Kompakt och mångsidig, automatisk kapselmaskin som tillagar både varma och kalla drycker. Välj mellan kaffe, te, choklad eller en uppfriskande sommardrink. Just nu är den nedsatt med 41 procent och du får utöver ett bra pris, betydligt godare kaffe än i en vanlig kaffekokare och du sparar tid. 

13. Vattenkokare

Snygg vattenkokare som just nu är nedsatt med 53 procent. Passa på! 

14. iPhone 8 Plus 256 GB 


Klicka hem en iPhone 8lus 256 GB med en 7 procentig rabatt här

15. Powerbank 

Njut av en fulladdad mobil och dator dygnet runt tack vare denna powerbank som har en enorm kapacitet, trots den lilla storleken. Kostar endast 299 kronor här

------

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!