Lets Deal
Unna dig lyxiga prylar tack vare dessa deals.

Här är 13 lyxiga prylar du kan fynda under 500 kronor

Vi listar här en massa prylar som är kraftigt nedsatta. Allt från behandlingar till prylar för hemmet.


1. Bluetooth-hörlurar

Populära bluetooth-hörlurar med flera avancerade tekniker som till exempel brusreducering. Med en deal från Lets deal får du ett par för endast 179 kronor, istället för 599 kronor.  

2. C-vitaminbehandling 

Skaffa dig ett bättre glow inför hösten med hjälp av en C-vitaminbehandling för ansiktet. Det ger din hud en fantastiskt lyster och har en anti-agingeffekt. Du betalar endast 349 kronor istället för ordinarie pris 1 390 kronor. Centret ligger i Stockholm. 

3. Potatisskalare 

För oss dödliga är, skala potatis, bland det värsta som finns i livet. Med en potatisskalare sparar du tid - tid som du kan lägga på roligare saker. Spara 200 kronor här och klicka hem den för 399 kronor

4. Bygg muskler - utan att jobba för det 

Ibland har man inte tid eller orken att träna - då kan lite hjälp på traven behövas. Du fäster dynorna på mage och ben, armar eller skinkor och så låter du teknikens under göra jobbet. Klicka hem den här för 349 kronor. Billigare än ett gymkort! 

5. Powerbank

Tänk på miljön och klicka hem den här powerbanken som går att ladda genom ett vanligt vägguttag, men även genom solceller. Du sparar 500 kronor här

6. FM-sändare

Lyssna på musik, samt svara och prata genom den här FM-sändaren som du koppar ihop med din smartphone i bilen. Den är nu nedsatt med 52 procent här

7. Spadag på Centralbadet i Stockholm 

Unna dig och din partner ett besök på Centralbadet i Stockholm för endast 299 kronor (ordinarie pris 760 kronor). I dealen får du tillgång till deras salongsbad, romersk bad- och bastuavdelning, solterass, gym och möjligheten för behandlingar finns. 

8. Bluetooth-högtalare 

Kraftfulla högtalare som du kopplar ihop med din smartphone och har i hemmet eller varför inte på det sista parkhänget i sommar? Kostar 249 kronor här, istället för det ordinarie priset på 699 kronor. 

9. Tandblekning

Unna dig en lyxig tandblekning för endast 199 kronor. Du får kitet hemskickat till dig själv och fixar blekningen hur enkelt som helst. 

10. Robotdammsugare 

Slipp pärsen med att dammsuga och ha en liten robotdammsugare som gör jobbet år dig istället. Den är just nu nedsatt med hela 600 kronor och du kan klicka hem den för 499 kronor. 

11. Qi-laddare till bilen

Var aldrig utan batteri på din mobil, tack vare denna smarta laddare som du kan ha i bilen. Du sparar 53 procent här, jämfört med ordinarie pris alltså.

12. Ystad Saltsjöbad

Ett av Sveriges mest populära span är helt klart Ystad Saltsjöbad. Spendera en heldag med pooler, jacuzzi, bastu, kallbad samt relaxavdelning. Den blir din här för 395 kronor per person, dealen gäller t.o.m till 30 september.

13. Lyxa till det med slush

En egen slushmaskin i hemmet - och snygg är den också i sin retrodesign.

Gör en vanlig slush eller spetsa med någon vuxendricka. Klicka hem den här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!