Smarta saker som underlättar livet
Brukar ditt kaffe kallna vid skrivbordet? Aldrig mer!

14 riktigt bra prylar som kommer underlätta ditt liv

Här hittar du smarta prylar som bland annat gör att du slipper vänta på att nagellacket torkar och gör det enklare att pochera ägg. Vem älskar inte vardagshacks?


1. Smart lunchlåda

De här smarta lunchlådorna är delade i två – perfekt om du till exempel har en sallad eller något annat som du inte vill blanda. Köp bägaren här och lådan här.

2. Nagellacksskydd

Det är ju väldigt jobbigt när man har nymålade naglar och måste sitta prick stilla i vad som känns som en evighet. De här små nagellacksskydden fäller du helt enkelt ner över naglarna så förstörs inte lacket medan det torkar. Setet med skydd kostar 69 kronor här.

3. Multiverktyg

Med det här smarta verktyget/nyckelringen kommer du aldrig mer stå handfallen, i någon situation. Det innehåller hela 20 funktioner. Här köper du det!

4. Koppvärmare

Brukar du hämta kaffe som sedan blir stående på skrivbordet och kallnar innan du hunnit dricka det? Då behöver du en sådan här koppvärmare. Du kopplar bara in den i USB-uttaget. Här hittar du den!

5. Silikonkork till vin

Släng inte vinflaskan för att du inte hunnit dricka upp allt. Med den här smarta korken kan du försluta flaskan så att vinet håller längre. Köp ett 5-pack för 69 kronor här.

6. Necessär

Den här smarta necessären är perfekt på resan eller att bara ha hängandes i badrummet hemma. Här kan du klicka hem den med 68 procents rabatt.

7. Pochera ägg

Att pochera ägg kan vara lite klurigt, men inte med det här smarta redskapet där du kan pochera tre ägg samtidigt. Den finns att klicka hem här.

8. Skoblock

De bästa skoblocken är de i cederträ, som dessa är. De gör både att skorna håller formen och håller dem fräscha med en god doft. Här finns de att köpa med 55 procents rabatt.

9. Sminkställ

Det här snygga sminkstället hjälper dig att hålla ordning på alla dina sminkprodukter. Här hittar du det för 149 kronor.

10. Säkra hörlurar

De här smarta och svettåliga hörlurarna skickar ljudet genom skallbenet istället för örat. Detta gör att du kan höra ljuden runtom dig, som trafiken. Lurarna är nedsatta med 64 procent här.

11. Mobilskydd i härdat glas

Skydda glaset på din telefon med det här skalet i härdat glas. Här hittar du det nedsatt från 299 kronor till 99 kronor.

12. Hopfällbart torkställ

Bor du litet vet du att det kan vara trångt när du ska torka kläder. Det här smarta torkstället kan du fälla ihop så att det tar mycket liten plats när det inte används. Köp det till 44 procents rabatt här.

13. Trådlös laddare 

Ladda enkelt mobilen när du är ute på vägarna med den här trådlösa Qi-laddaren. Den är nedsatt med 53 procent här

14. Trådlös övervakningskamera

Håll koll på ditt hem när du inte är där med den här övervakningskameran som meddelar dig direkt i mobilen vid rörelse. Den är nedsatt med 479 kronor här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!