Fem personer på jobbet, choklad, kaktus och mobil
Roliga prylar som kommer göra dina dagar på jobbet så mycket roligare!

16 riktigt bra saker som underlättar livet för dig som jobbar

Alla är tillbaka efter sin semester och visst kan det kännas lite segt att dra igång? Spana in denna lista med 16 saker som kommer underlätta dina dagar på jobbet.


Allt du behöver för att göra denna jobb-höst extra härlig!

1. Rullande väckarklocka

Det är inte alltid lätt att komma upp på morgonen. Den här väckarklockan rullar iväg när den ringer, vilket gör att du tvingas stiga upp för att stänga av den. Hemskt, men effektivt! Här hittar du klockan.

2. Högtalare i duschen

Vakna till ordentligt innan jobbet. Gjord att ha i badrummet och lyssna på musik i duschen! Den blir din här för 199 kronor.

3. Powerbank

En powerbank är alltid bra att ha nära till hands, och varför inte ha en riktigt gullig? Den här enhörningen hittar kan du köpa här.

4. Läskautomat

Varför inte ha en gemensam (eller egen) läskautomat på jobbet? Automaten är nerkyld så ni slipper oroa er över varm läsk. Du hittar den här för 1 495 kronor.

5. Stressboll

När det blir lite för mycket på jobbet är detta perfekt för att få dig att slappna av. Här kan du köpa bollarna och här hittar du bananen.

6. Innerväska

Håll allting i väskan organiserat med den här smarta innerväskan. Den har många olika fack och går dessutom att flytta mellan olika väskor. Väskan kostar 149 kronor och du hittar alla färger här.

7. Lyxig cornflakesdispenser

Brukar ni äta frukost tillsammans på jobbet? Varför inte köpa in en härlig dispenser att förvara era flingor i? Spana in den lyxiga dispensern här.

8. Bluetooth-termos

Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten, och med den här termosen kan du hålla koll på exakt hur mycket du dricker genom att synka den med din telefon. Termosen är nedsatt i pris här.

9. Prosecco Pong för AW

Något som underlättar jobbet är att ha en inplanerad AW med dina kära kollegor. Årets roligaste partyspel kan du klicka hem här för 149 kronor.

10. Proteinbars

En riktig lifesaver på eftermiddagen när man har slut på energi. Här kan du klicka hem proteinbars både per styck och i storpack!

11. Skrivbordsdammsugare

Förutom att denna dammsugare är sjukt söt, så är den väldigt smart. Många har ett dammigt tangentbord, så denna är perfekt för dig som vill ha det rent runt dig. Här finns den för 149 kronor.

12. Hemlig gömma

Göm dina värdesaker på ett snyggt och trendigt sätt så att dina kollegor inte hittar dem. Eller varför inte gömma något som lite godis? Du hittar den här för 199 kronor. Den ser väldigt realistisk ut!

13. USB-kyl

Med den här lilla kylen på skrivbordet har du alltid en kall dricka nära till hands! Du ansluter den via USB. Klicka hem den här. 

14. Bordpingis

Pingis är ju riktigt kul, så varför inte ha ett litet spel på jobbet att dra fram för att få en paus? Det här setet innehåller racket, bollar och ett nät som du kan sätta upp på vilket bord som helst! 

15. Retrogodis

Överraska kollegorna med lite härligt godis från förr, eller göm det så du får det för dig själv! Vad sägs om banana skidsnöt-crème eller hockeypulver. Ännu fler gamla favoriter hittar du här.

16. Massage 

Känner du dig stressad på jobbet inför den långa hösten? Passa då på att unna dig en härlig massage. I denna deal får du en 60 minuters lång massage för endast 295 kronor.

Gå i här för att spana in fler prylar som kommer göra jobbet härligare!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!