Byxor från Madlady.
Byxorna du bara måste ha till skolan eller jobbet. - Foto: Madlady

8 snygga byxor som maxar din look – till skolan eller jobbet

Ta din outfit till en helt ny nivå med ett par nya byxor. Här är de du bara måste ha i höst.


Unna dig ett par ursnygga byxor för din kontorsoutfit eller klädsel till skolan. Madlady har dessutom en rabattkod just nu, som ger dig 100 kronor rabatt. Du hittar den här.

1. Kostymbyxor med knappar

Ta din outfit till en helt ny nivå med de här stiliga brallorna. Hur snygga som helst med sina guldiga knappar. Spana in dem här.

2. Popper Pants

Den här typen av byxor har varit riktigt trendiga – och blir därför också helt rätt i höst. Blir det för kallt kan du ju bara stänga knapparna! Smart va? Byxorna blir dina under femhundringen här.

3. Hål vid knäna

Hur snygga är inte dessa jeans med hål vid knäna? De är dessutom höga i modellen vilket ger en extra snygg figur. Här finns de att köpa för 499 kronor. Perfekt för en mer vardaglig look.

4. Svarta jeans i stretchigt material

Precis som den lilla svarta klänningen – så behöver alla minst ett par svarta jeans som sitter bra. De här kan klickas hem för bara 399 kronor.

5. Bekväma byxor i rött

Bekvämlighet är en faktor som är extra viktig när det kommer till skolbänken eller skrivbordet. De här är riktigt häftiga i sin röda färg och kostar bara 299 kronor hos Madlady.

6. Jeans från Cheap Monday

Även blåa jeans är riktigt fint som alternativ i garderoben. Väldigt vardagligt, men kan också anpassas till finare tillfällen och after works. Spana in byxorna här.

7. Stentvättade joggers

Hur fina skulle inte de här tuffa brallorna bli med en kortare topp? Du hittar dem under femhundringen här.

8. Råa kanter

Det kanske ser ut som ett par vanliga jeans – men fransarna på kanterna bidrar till något alldeles extra. Du hittar dem här.

Det här var bara ett urval med våra åtta favoritpar. Madlady har så mycket mer att erbjuda! Kolla in alla deras byxor här. Och glöm inte att du med deras rabattkod kan få 100 kronor rabatt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!