Glad tjej med rosa hår, läsplattor
Här är 5 e-böcker som just nu toppar listorna! Plus en rabattkod till er.

5 e-böcker som nu toppar listorna! Vi har en exklusiv rabattkod

E-böcker är allt mer populärt att ladda ner. Perfekt om du vill få med dig flera böcker på semestern. Helt enkelt väldigt smidigt. Vi har spanat in 5 som toppar listorna. Samt att vi har en exklusiv rabattkod till er.


Här är de 5 mest köpta e-böckerna just nu:

1. 5:e Moseboken av Christina Larsson

Bland e-böcker toppar denna just nu listorna. En bok om fanatism, dubbelspel och förföljelse. Det är den första fristående boken i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid polisen i Göteborg. E-boken finns att köpa här.

Med rabattkoden Nyheter24 får du just nu 10 procent som gäller till 30/9-18. 

2. Domaren av Dag Öhrlund

Här får vi följa Suzanne Eriks som är en respekterad domare i tingsrätten. Men hon är också psykopat. Suzanne skipar dödlig rättvisa mot en kvinna som förskingrat miljoner från en organisation som hjälper svältande barn i världen. Boken blir din här. 

Med rabattkoden Nyheter24 får du just nu 10 procent som gäller till 30/9-18. 

3. De som dödar drömmar sover aldrig av Jan Guillou 

Detta är den åttonde delen i serien om Det stora århundradet. Den utspelar sig på 70-talet då vänstervägen från 1968 ter sig närmast som en idyll jämfört med det krig som håller på att växa fram mellan Europas säkerhetstjänster och en alltmer splittrad vänsterrörelse. Läs mer och köp den här.

Med rabattkoden Nyheter24 får du just nu 10 procent som gäller till 30/9-18. 

4. Ondskans ansikte av Mats Ahlstedt

Denna e-bok toppar just nu listorna! Den handlar om Ida Neman som får ett samtal från sin pappa som hon inte haft kontakt med på över tio år. Hon bestämmer sig för att besöka honom. Framför allt för att få reda på vem som är hennes mamma. Här kan du köpa boken.

Med rabattkoden Nyheter24 får du just nu 10 procent som gäller till 30/9-18. 

5. Den som stannar, den som går av Elena Ferrante

Elena stöter under ett författarframträdande på Nino Sarratore som hon i hemlighet varit förälskad i under hela sitt liv. Lila har efter sitt misslyckade äktenskap börjat ett nytt liv med Enzo Scanno och bor med honom och sin son Gennaro i en förstad till Neapel. På kvällstid lär sig Lila allt hon kan om datorer och programmering för att på så sätt skapa sig en ny och bättre tillvaro. Köp denna e-bok här.

Med rabattkoden Nyheter24 får du just nu 10 procent som gäller till 30/9-18. 

Läsplattor Letto Frontlight 2

Många kan blanda ihop en läsplatta och en surfplatta. Men en läsplatta, eller e-boksläsare, laddar du ner böcker på istället för att släpa runt böcker i väskan. Den har en papperslik skärm som inte reflekterar ljus utan är utformad att kännas som en vanlig bok. Den går alltså inte att surfa på utan allt handlar om läsning. 

Dessutom kan du enkelt ladda ner nya böcker, allt du behöver är att vara uppkopplad till Wifi. Du vet när man är på semester och plötsligt tar boken slut, flera dagar innan du planerat åka hem. Hur smidigt att bara koppla upp sig och ladda ner nästa bok man vill läsa?

Så vilken är bäst? Adlibris läsplatta Letto Frontlight 2


Denna har fått bäst betyg av alla, från den oberoende nätsajten PC för alla. Vi har dessutom testat läsplattan själva och tycker att den är grym! Spana in läsplattan här.

Läsplattan finns även i turkost


Hur fin är inte denna färg? Den finns i färgerna svart, rött, turkos och ljusgrått.

Har du planerat in en vintersemester med dagar på stranden och en bra bok? Hur härligt att ta med en läsplatta fylld med böckerna du längtat efter att läsa.

Det bästa är att vi har fixat en exklusiv rabattkod till våra läsare som ger 10 procent på alla e-böcker. Koden är: Nyheter24 och den gäller till 30/9-18.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!