Kille med solgalsögon, kvinna som jobbar
Allt duu behöver för att bli mer vuxen.

Är du barnslig? Här är 20 prylar som får dig att bli vuxen

Är du barnslig men känner att du kanske börjar bli för gammal för att vara det? Vi ha spanat in 17 prylar som garanterat kommer få dig att bli mer vuxen


Är du lite väl barnslig? Här är prylarna som hjälper dig bli mer vuxen.

1. Lyxig cornflakesdispenser

Att bli vuxen handlar mycket om att ha ordning och reda hemma. Så hur skönt att hälla upp dina flingor så du smidigt kan fylla på. Spana in den lyxiga dispensern här.

2. Korvgiljotin

Skär upp din korv till fredagsmyset lite mer vuxet med den här korvgiljotin. Här hittar du den för 299 kronor

3. Yogamatta

Hur skönt att ha en yogamatta hemma, har du 30 minuter över så placera dig på mattan, och andas. Här blir mattan din för endast 299 kronor.

4. Klocka från Casio 

Köp en klocka, den behöver inte vara så dyr men gör dig mer mogen. Här finns den för 698 kronor

5. Massageolja

Att ha en massageolja hemma att skämma bort någon du tycker om med, är både omtänksamt och moget. Här hittar du gelen! Den finns i många olika lukter och fungerar magiskt. 

6. Gör din egna glassbuffé 

Hur moget känns det inte att göra egen glass hemma? I den här förpackningen får du alla redskap du behöver för att göra egen glass att bjuda dina vänner på. De kommer bli så imponerade!

7. Läsplatta Letto Frontlight 2 

Samla alla böcker du vill läsa i en smidig läsplatta! Ladda ner hur många du vill och njut av din läsning. Här finns denna att köpa.

8. GANT 

Stilren klocka från GANT som är nedsatt i pris med 50 procent. Något som verkligen får dig att bli mer vuxen. Du hittar den här.

9. Glaskaraff

En karaff att servera vinet i gör att vinerna öppnar sig mer vilket ökar smakupplevelsen. Och visst känns det extra vuxet att servera i denna? Här hittar du Merlino glaskaraff.

10. Chokladfontän

Istället för en blöt utekväll, var vuxen och stanna hemma, med en chokladfontän. Du hittar den här för 299 kronor

11. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet.

När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Hur bra grej att ha hemma och visa polarna ditt intresse av vädret? Köp vädervarnaren här.

12. Kryddkarusell

Med det här smarta stället har du stenkoll på dina olika kryddor, vilket absolut ökar dina vuxenpoäng! Det kostar 299 kronor och finns här.

13. Brödrost retro 

Att vara vuxen handlar även om att hitta sin egen stil att inreda hemmet i. Älskar du retro är detta brödrosten för dig. Här hittar du den

14. Smart ficka

En väldigt vuxen grej. Den ger både smart förvaring och räddar dig från att tappa nycklar eller mobil mellan sätena. Förvaringsfickan kostar 99 kronor här.

15. Råsaftcentrifug

Att bli vuxen handlar även om att äta rätt, så att din kropp mår bra. Denna centrifug blir din här för endast 499 kronor. Så mycket nyttigheter i en god juice.

16. Kompisladdare

Visst är det en vuxen grej att ha med sig en kompisladdare. Personen andra alltid kan lita på. Här köper du sladden.

17. Cocktailset

Det är ju riktigt kul att blanda sina egna drinkar, och i det här setet får du alla delar som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

18. Trådlös laddplatta

Glöm trassliga kablar och laddare som bara går sönder. Med trådlösa laddare som dessa kan du bara lägga mobilen på plattan, så laddar den! Wow! och så vuxet.

19. Proteinbars

Istället för att äta godis när du blir hungrig mellan måltiderna, ät en proteinbar som håller ditt blodsocker i rätt nivå. Här kan du klicka hem proteinbars både per styck och i storpack!

20. Vinglas XL

Och visst ibland kan det kännas lite för jobbigt att bli vuxen, då behöver man ta till "bara ett glas". Köp det här.

Gå in här för fler prylar som kommer göra dig mer vuxen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!