Collage med en kvinna som har en vibrerande kudde runt nacken och ett smart multiverktyg
Klicka hem en massa smarta prylar till bra priser.

17 prylar som är för smarta för att vara sanna

Klicka hem en praktisk pryl som hjälper dig i din rakning eller en smart pryl som gör flygresan så mycket skönare.


1. Smetdispenser 

Efter maten kommer det söta, och hur mysigt är det inte om du har bakat allt själv? Med denna smetdispenser fördelar du smeten perfekt. Du kan köpa den här och visst är den smart? 

2. Brödrost för korv med bröd 

Titta på ditt favoritprogram samtidigt som du har den här prylen på vardagsrumsbordet. Korvarna och brödet blir klara på nolltid och du slipper all problem med att springa fram och tillbaka till köket. Du hittar den här för 499 kronor

3. Perfekta pocherade ägg

Många tycker att det är svårt att pochera ett ägg. Med hjälp av den här ång-äggkokaren kan du enkelt pochera 3 ägg och verkligen njuta av dem. Du hittar den här för 149 kronor

4. För den slarvige

Är det någon i din närhet som ofta tappar bort nycklarna och ber dig att hjälpa till att leta? Ge dem en Keyfinder. Den ger ifrån sig pip och blinkningar som hjälper dig att hitta nycklarna. Klicka hem den här för 49 kronor.

5. Rakförkläde

Att städa handfatet är riktigt trist – det här förklädet fångar enkelt upp alla strån som faller ner. Det blir mycket mindre att städa och personen kan istället lata sig lite mer. 

6. Flingförvaring

Vem orkar med fula kartonger, med påsar som måste öppnas och en förpackning som sedan måste lutas för att flingorna ska komma ut? Med den här flingbehållaren slipper du allt det! Du kan köpa den här.

7. Ninja wallet

Det här smarta multiverktyget som har samma form som ett kreditkort innehåller hela 18 stycken verktyg! Klicka hem det här.

8. Coca-cola minikyl

Älskar du Coca cola är detta kylen för dig. Hur härligt att ha den hemma, fylld med din favoritdryck. Här finns den att köpa!

9. Kompisladdare

Hur grym är inte denna sladd som gör att du kan föra över ström mellan smartphones. En perfekt present till polaren som brukar ha slut på batteri. Här köper du sladden.

10. Dippskålen

Med den här dippskålen med två tillhörande småskålar som sätts fast på kanten slipper du böja dig fram och dippa. Du kan helt enkelt ha den i famnen och mysa i soffan. Helt perfekt för den som älskar mat och inte vill spilla tid. 

11. Nackkudde 

Få inte bara nackstöd utan även vibrerande massage som kan mjuka upp dina muskler med denna vibrerande nackkudde. Den kostar bara 199 kronor

12. Parfymrefill 

Du orkar sällan gå runt och bära på en parfym, men det kan vara bra att refilla med lite ny, fräsch lukt då och då. Med denna lilla parfymbehållare, häller du över en del av din favoritparfym och kan smidigt ge dig själv några sprit. Klicka hem den här

13. Gör din egna glassbuffé 

Hur gott ser inte det här ut att vara? I den här förpackningen får du alla redskap du behöver för att göra en glassbuffé, du får även en tillhörande receptbok. MUMS va

14. Läsplattan finns även i turkost


Har du planerat in en vintersemester med dagar på stranden och en bra bok? Hur härligt att ta med en läsplatta fylld med böckerna du längtat efter att läsa. Den finns i färgerna svart, rött, turkos och ljusgrått.

15. Mobilhållare

Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen. När du lagar mat, utför någon hobby eller kör bil.

16. Mobilring

En mobilring som denna är inte bara bra för att säkra ditt grepp, det fungerar också som ett typ av ställ till din teledon. Spana in den i silver här.

17. Sovmask med hörlurar

Perfekt på resan när du vill kunna skärma av. Den här sovmasken har inbyggda hörlurar och tjockt foder. Den kostar 299 kronor här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!