Badbalja, stålkuber som ersätter is, fransk bulldogg-lampa
Hur söt lampa?!

20 grymma prylar att klicka hem – för dig som har pengar kvar

Det närmar sig löning och det betyder att pengarna börjar sina. Men här är flera roliga, användbara och smarta prylar du fortfarande kan klicka hem.



1. Mobilskal

Snygga mobilskal kan man ju inte ha för många av. Dessa fina skal kommer från Ideal of Sweden. Här hittar du dem och många fler mönster.

2. Sminkställ i akryl

Förvara sminket eller nagellacken på ett snyggt och stilrent sätt. Under hundringen här.

4. Skålvåffeljärn

Grädda våfflor i skålform och fyll med glass, sylt, frukt eller något annat mumsigt. Perfekt att höstmysa med både som dessert och lyxfrukost! Här kan du klicka hem våffeljärnet.

5. Ljusslinga

En ljusslinga passar in i alla hem och höjer mysfaktorn direkt. Häng den inomhus, till exempel i sovrummet, eller på balkongen. Här hittar du slingan.

6. Vattenflaska med frukt

Med den här smarta vattenflaskan kan du få gott vatten med smak genom att du fyller behållaren i mitten med frukt. Du hittar den här.

7. Enhörningskonfetti till badet

Den här badkonfettin både doftar gott och färgar vattnet i fina färger. Du kan klicka hem den här.

8. Smart ficka

Det här är en riktigt bra grej för den som kör mycket bil. Den ger både smart förvaring och räddar dig från att tappa nycklar eller mobil mellan sätena. Förvaringsfickan kostar 99 kronor här.

9. Nostalgigodis

Mumsa i dig barndomsfavoriter som hockeypulver, Jenka och nöt-crème! Du hittar massvis med retrogodis här.

10. 101 Drinking Games

Har du tröttnat på de vanliga festspelen? Med den här boxen kommer det dröja ett tag innan du gör det igen – det innehåller nämligen 101 olika roliga spel plus material som tärningar, spelkort, ritplatta med mera. Här hittar du det!

12. Romantiskt spel

Överraska din älskling med en het kväll där ni spelar detta spel. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

13. Arkadmaskin

Älskar du gamla spel? Vi med! Här har du en liten arkadmaskin som du kan ställa på ett bord och spela över 250 olika klassiska spel. Klicka hem den här för endast 249 kronor.

14. Om sanningen ska fram

Det här roliga spelet testar dina fördomar. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Flest rätt vinner! Hur bra är du egentligen på att läsa dina medmänniskor? Här hittar du spelet.

15. Ett flak energidryck

Varför inte klicka hem ett helt flak av din favorit-energidryck? Du hittar massor av sorter att välja på här. Tänk bara på att de innehåller mycket koffein.

16. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inte plats för ett badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan. Den finns i flera olika färger och rymmer ungefär 200 liter.

17. Snug rug

När du vill mysa under filten i soffan och samtidigt använda händerna behöver du en sådan här filt. Den har ärmar, vilket gör att du kan göra saker med armarna samtidigt som du är insvept i filten. Klicka hem den här.c

18. Glassformar

Gör de snyggaste glassarna i dessa formar som ser ut som vinglas. Välj om glassen ska innehålla alkohol eller inte, och servera till dina gäster. Här hittar du dem, fyra stycken kostar 99 kronor.

19. Doftljus

Ett lyxigt doftljus höjer mysfaktorn hemma och tända ljus är ett måste på hösten! Här finns de på bilden och fler doftljus att köpa.

20. Målarbok för vuxna

Att fylla i en målarbok är både roligt och väldigt avkopplande. Målarböcker anpassade för vuxna har blivit riktigt populärt och du hittar dessa och många fler här.

21. Sovmask med hörlurar

Perfekt på resan när du vill kunna skärma av. Den här sovmasken har inbyggda hörlurar och tjockt foder. Den kostar 299 kronor här.

22. Fransk bulldogg-lampa

Den här supergulliga lampan i form av en fransk bulldogg skulle man ju inte säga nej till! Du kan köpa den för 149 kronor här.

22. NOCCO till pangpris 

Spara 27 procent på ett helt flak med NOCCO genom denna länk. Finns i flera smaker! 

Glöm inte heller att fynda en massa teknikprylar på januari-rean. Här hittar du de allra bästa

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!