Roliga prylar
Här är prylar du kan sprätta lönen på. - Foto: Pexels

30 roliga prylar att klicka hem – när lönen äntligen är här

Pengarna har rullat in på kontot – vilket innebär att du äntligen kan köpa det du längtat efter! Kanske är det saker du faktiskt behöver, eller prylar som bara är roliga och förgyller ditt liv.


Shoppingsugen? Här är favoriterna du inte får missa.


1. Plånboksfodral

Skydda mobilen på ett snyggt sätt – och ha samtidigt plats för dina viktiga kort.

Mobilskalet finns i flera olika färger här. Det pågår en grym kampanj just nu, som du bara måste spana in!

2. Snygg powerbank

En powerbank är bra att ha när batteriet varnar – för hur jobbigt är det inte när mobilen plötsligt dör? De här finns i hela 19 olika mönster och färger

3. Smidig läsplatta

Om du inte vill ha böcker rent fysiskt – så kan du samla dem alla i en smart läsplatta. Sparar plats hemma dessutom! Kolla in den populära läsplattan här.

4. Accessoar med laddare

Att trassla runt med kablar och laddare i väskan kan många gånger vara riktigt osmidigt. Här är en snygg tassel med laddare i.

5. Snygga laddare

Med iDeal of Swedens galet snygga laddare kan du lätt se vilken som är din. Du kan till och med matcha med både skal och powerbank! Kolla in laddarna här.

6. Lysande paraply

Det här paraplyet ser riktigt mysigt ut! Men är också praktiskt, du kan enkelt slippa rädslan för mörkret. Du hittar paraplyet här för 249 kronor.

7. Nicer Dicer

Det här köksredskapet har blivit riktigt populärt tack vare säljande budskap från TV-shop. Du kan läsa mer om det här. Matlagningen blir så mycket roligare! Och framför allt enklare.

8. Kudde med högtalare i 

Varför ha en vanlig kudde när du kan ha en kudde med en högtalare i? Nu kan du lyssna på musik eller podcasts när du sover, eller ligger i sängen! Du hittar den smarta kudden hos Partykungen.

9. Badkar

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

10. Skärbräda för musikälskaren

Gör ditt hem personligt! Perfekt skärbräda för musikintresserade matlagningsfantaster. 

En tålig skärbräda i trä för bara 199 kronor, formad som en gitarr. Recensenter av den här produkten säger att den är över deras förväntningar. 

11. Piffa till toaletten

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur bra som helst när du måste gå på toa i mörkret, men inte riktigt vill plåga ögonen med att tända taklampan.

Spana in belysningen här. Sedan är det ju coolt också! 

12. Kuddfodralet alla pratat om 

Den här typen av kuddfodral har tagit över våra flöden och inredningsvärlden. Det är alltså paljetter som ändrar riktning när du rör vid dem eller sveper handen över. Kolla in dem här.

13. NOCCO till pangpris 

Spara 35 procent på ett helt flak med NOCCO genom denna länk. Finns i flera smaker! 

14. Organisera dina skärbrädor

Håll ordning i köket! Här kan du enkelt förvara dina skärbrädor, så att du enkelt kan nå rätt bräda när det är dags för matlagning.

15. Ninja Wallet

Det kan vara svårt att tro, men med det här kortet får du hela 18 verktyg i ett! 

Skruvmejslar, linjaler, skiftnycklar, fruktskalare, konservöppnare, kapsylöppnare och kartongskärare. Klicka hem en Ninja Wallet här.

16. Innerväska att ha i väskan

Det här är alltså en innerväska som enkelt rymmer det många har i handväskan. Så när man sedan byter väska så följer allting enkelt med. Finns i flera färger

17. Mössa med inbyggda hörlurar

Tycker du om att vara utomhus med musik i öronen, men störs av sladden som hoppar runt och trasslar?

Då är denna mössa perfekt med inbyggda hörlurar, här hittar du den. På TV visas den här mössan som den ultimata huvudbonaden för de som löptränar till exempel! 

18. Unna dig en blender

Maxa höstens smoothies och bakning! Denna blir din här för endast 349 kronor.

18. Minikyl

Här är en minikyl som är enkel att ladda. Finns även möjlighet att ha den i bilen, genom dess cigarettuttag!

Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den

19. Sockervaddsmaskin

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler.

Nu kan ni äta sockervadd när ni vill! Kolla in maskinen här. Hur drömmigt att göra sockervadd hemma!

20. Popcornmaskin

Vem vill inte ha en popcornmaskin hemma? Helt enkelt en perfekt present att ge bort till den som älskar filmkvällar. Du hittar den här!

21. Trådlös laddplatta

Glöm trassliga kablar och laddare som bara går sönder. Med trådlösa laddare som dessa kan du bara lägga mobilen på plattan, så laddar den! 

22. Pekvantar till höstkylan

Dessa är perfekta om du är ute i kylan och inte vill ta av dina handskar. Blir dina för 99 kronor här och finns i olika färger.

23. Fjärrutlösare till din telefon

Denna låter dig vara med på gruppbilden med ett enkelt tryck. Ladda ner en app och du är redo. Här finns denna smarta uppfinning.

24. Popsocket i marmor

Ha ett stadigt grepp om din älskade mobiltelefon. Här är en snygg popsocket i marmordesign.

25. Mobilring

En mobilring som denna är inte bara bra för att säkra ditt grepp, det fungerar också som ett typ av ställ till din teledon. Spana in den i silver här.

26. Smart durkslag

Här är bästa hjälpredan i köket! Om du lagar mycket pasta eller liknande, så kommer detta redskap bli hur bra som helst. Spana in det här.

27. Kuber för att kyla drinken

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut drycken. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

28. Genomskinligt sminkställ

Förvara sminket eller nagellacken på ett snyggt och stilrent sätt. Under hundringen här.

29. Kyl i form av en Coca Cola-burk

Älskar du Coca Cola är detta kylen för dig. Hur härligt att ha den hemma, fylld med din favoritdryck. Här finns den att köpa!

30. Vatten med smak av frukt

Med den här smarta vattenflaskan kan du få gott vatten med smak, genom att du fyller behållaren i mitten med frukt. Du hittar den här.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!