Äggseparerare, korköppnare och mikrovågsrengörare
De här sakerna kommer att förändra ditt liv

Här är 20 nödvändiga prylar – som kommer förändra ditt liv

Här är sakerna du inte visste att du behövde​, som garanterat kommer att göra ditt liv både enklare och roligare.


Gillar du att krångla? Inte vi heller. Vi har samlat 20 prylar kommer att göra din vardag mindre smärtfri, och förmodligen locka fram ett och annat skratt. Prylarna är helt enkelt nödvändiga.

1. Kompis-laddare för Smartphone

En av de värsta grejerna som finns kan ju vara när mobilen håller på att ladda ur. Men skaffar du dig den här prylen är det enda du behöver en generös kompis som också äger en smartphone. Funkar även mellan Android och iPhone! Den blir din för 99 kronor.

2. Äggseparerare

Ibland när man lagar mat vill man enbart ha äggulan och inte äggvitan, och tvärtom. Då är den här äggsepareraren den ulitmata lösningen. Låt näsan på "Herr Bogey man" göra jobbet så sparar du både tid och energi. Du hittar äggsepareraren hos Partykungen för 99 kronor.

3. Pizzaskärare

Med de här smarta pizzaskäraren kommer dina slices alltid bli perfekta, och du slipper kämpa med kniv och gaffel. Det är bara att bekvämt rulla den över pizzan! Du hittar den hos Partykungen.

4. Digital fotoram

Med den här digitala fotoramen kan du enkelt dela stunder med dina nära och kära genom att skicka bilder från din smartphone direkt till ramen. Perfekt när du är på resa och vill visa dina päron vad du sysslar med. Du hittar den hos Partykungen.

5. Smetdispenser

Tänk dig att du har stått en hel dag för att få till de där perfekta kakorna, och när du väl tar ut plåten så är vissa enorma och andra pyttesmå? Den här smetdispensen hjälper dig att fördela smeten jämt, så att du aldrig mer behöver skämmas på släktkalaset. Du hittar den här.

6. Nageltorkare

Alla som målar naglarna vet hur irriterande det är när man precis har målat dem och sedan inte kan röra sig på en evighet, av rädsla för att förstöra färgen. Med den här smarta enhörningen slipper du de problemet, den blåser naglarna torra på ett nafs. Du hittar den här!

7. Frysbart ölglas

Med det här praktiska glaset är du alltid försäkrad om att din dryck serveras kall. Glaset innehåller nämligen en speciell vätska som gör att innehållet blir kallt direkt när du ställer det i frysen. Du hittar det hos Partykungen.

8. Bacon & Ägg microskål

På morgonen är det skönt att slippa stressa. Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Hur bekvämt? Klicka hem den här för 99 kronor.

9. Högtalarkudde

Den här  kudden har en inbyggd högtalare, som du dessutom inte känner av! Perfekt för sängen och alla typer av längre resor! Du hittar den hos Partykungen för 199 kronor.

10. Hjärtformad stekpanna

Vill du visa din partner uppskattning, men känner att det kan vara svårt att hinna med i den hektiska vardagen? Här är lösningen. Stek några hjärtformade ägg, plättar eller något annat till din käresta, och hen kommer garanterat bli både mätt och glad. Köp den här!

11. Pekskärmsvantar

Att ta på sig vantar är lika med att inte kunna scrolla på mobilen. Men inte nu längre, de här smarta touch vantarna gör att du kan surfa på som vanligt i din smartphone samtidigt som du håller värmen. Du hittar dem här!

12. Vinglass

Den här behållaren är ett måste för alla vin och glassälskare! Det är bara att fylla upp den med bubbel (eller annan valfri dryck) stick ner glasspinnen (som är format som ett vinglas) och sedan in i frysen. Vips har du skapat vinglass! Perfekt nästa gång du har gäster. Hos Partykungen hittar du glassformen för 99 kronor.

13. Mikrorengörare

Mikron är något man skulle behöva göra rent då och då, men sällan orkar ta tag i. Här är räddningen! Blanda ättika eller vinäger med vatten och sätt den här "arga mamman" i mikron. Efter några minuter är smutsen puts väck. Du hittar henne här.

14. iLounge kudde


Den här kudden är perfekt när du kommer hem och ska lägga dig och chilla med din surfplatta. Den ger stöd så att du slipper hålla i den när du surfar. Du hittar den hos Partykungen.

15. Självlysande toalettrulle

Är du en av dem som brukar gå upp och kissa under natten? Då kan den här självlysande toarullen vara räddningen! Du hittar den hos Partykungen för 99 kronor

16. Elektrisk skovärmare

Nu är hösten här med regn, rusk och kallare temperaturer. Med den här elektriska skovärmaren slipper du frysa. Det är bara att stoppa ner den i din våta sko och snart är de varma och sköna igen. Du hittar dem hos Partykungen!

17. Vinglasborste

Vi alla har nog varit med om att ha råkat ta sönder ett vinglas när man diskat. Inte speciellt konstigt då dem ofta är väldigt ömtåliga. Här har du nu räddningen. Den här vinglasborsten förenklar diskandet av vinglas med hjälp av den rundade formen. Du hittar den hos Partykungen.

18. Elektrisk korkskruv

Att öppna vinflaskor är inte alltid det lättaste, men med denna elektriska vinöppnare blir det busenkelt! På under 10 sekunder är det färdigt och du kan ägna resten av kvällen åt att njuta av vinet istället för att kämpa med korken. Finns att köpa hos Partykungen för 299 kronor!

19. Resekit

Älskar du skrikande barn, grannar som spelar för hög musik och att bli bländad av solen? Inte vi heller. Det här Sov kitet innehållande öronproppar och en ögonbindel borde vara ett måste i allas väskor. När en otrevlig situation uppstår är det bara att ta upp det och slappna av. Du hittar det här.

20. LED värmeljus

LED värmeljus funkar alltid  – perfekt om du glömt köpa tändstickor eller har husdjur som riskerar att bränna sig. Du kan köpa dem hos Partykungen här.

Efter denna lista hoppas vi du har hittat några prylar som garanterat kommer förenkla livet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!