Kvinna och man ligger bland löv och ett par står i en pool.
Värm dig med dessa prylar i höst.

16 varma saker du måste ha - nu när det börjar bli otroligt kallt

Gosa ner dig i sängen med lite annorlunda godis eller hitta en massa användbara prylar som värmer upp dig i kylan.


1. Reese's Dipped 

Nu när kylan är här vill man bara gosa in sig i soffan med en bra film och lite snacks. Du kan även värma chokladen för extra gos i värmen. Här hittar du Dipped Pretzels

2. Högtalarkudde

Den här kudden har en inbyggd högtalare, som du dessutom inte känner av! Perfekt nu när man vill ligga i sängen och gosa! Du hittar den hos Partykungen för 199 kronor.

3. Pekskärmsvantar

Att ta på sig vantar är lika med att inte kunna scrolla på mobilen. Men inte nu längre, de här smarta touch vantarna gör att du kan surfa på som vanligt i din smartphone samtidigt som du håller värmen. Du hittar dem här!

4. Chokladfontän

Okej, föreställ dig att ha en trevlig hemmakväll med den du älskar och ha en chokladfontän mitt i er myskväll. Och sedan doppa jordgubbar i varm choklad. 

5. Elektrisk skovärmare

Nu är hösten här med regn, rusk och kallare temperaturer. Med den här elektriska skovärmaren slipper du frysa. Det är bara att stoppa ner den i din våta sko och snart är de varma och sköna igen. Du hittar dem hos Partykungen!

6. Smetdispenser 

Unna dig några muffins nu när kylan är här, med denna smetdispensern som gör tillagningen mycket enklare. Du kan köpa dispensern här.

7. Spa-övernattning

Åk iväg med din älskling och kom bort från kylan med hjälpa av övernattning och spa.Här kan du boka ett spapaket med middag och övernattning nedsatt med 41 procent.

8. Sexigt spel

Hetta till det i kylan med lite roliga utmaningar i sängkammaren.  Läs mer och köp spelet här.

9. Variera förspelet

Eller varför inte köra all in på lite mer hett förspel? Du hittar det här för bara 29 kronor.

10. Koppvärmare

Kall kaffe kan vara det värsta som finns men med en koppvärmare kommer det aldrig ske och du betalar bara 99 kronor för lösningen

11. Vädervarnare

Vissa dagar på hösten kan vara av det varmare slaget. Ta reda på det genom den här spännander vädervarnaren som användes på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. 

En både rolig, snygg och smart inredningsdetalj! Köp vädervarnaren här.

12. Kåtpiller

Hetta till det med lite kåtpiller i höstkylan? Här hittar du den roliga presenten!

13. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta till den som fryser. Du värmer dem i mikron så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer och köp dem här.

14. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inte plats för ett badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan. Den finns i flera olika färger och rymmer ungefär 200 liter.

15. Gameboy

Föreställ dig att ligga i sängen eller soffan och spela på ett Game Boy, som på gamla goda tiden. Klicka hem det här för 199 kronor.

16. Batteridriven värmehalsduk 

Det säger sig självt att du aldrig kommer frysa om du går runt med en halsduk som ständig är varm. Alltså hur skönt? Och den kostar bara 199 kronor

17. Värmehjärta

Gosa in dig hos din partner med det här värmehjärtat och få så mycket värme och kärlek du kan få. Här hittar du den för endast 149 kronor

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!