Kollage på två kvinnor som vilar.
Prylar för den som är lat. - Foto: Pexels

Är du sjukt lat? Här är 15 prylar du måste ha

Det är inget fel i att vara lat – och nu kan du maxa din lathet och bekvämlighet med de här roliga prylarna. Ha en avslappnande höst!


Är du riktigt lat, eller känner du någon som är det? Då är detta prylarna för er. 

1. Hållare till surfplatta

Den här hållaren kan du sätta fast vart du vill, så att du enkelt kan använda din surfplatta utan att hålla i den. För hur jobbigt är inte det? Kolla in den här. Nu slipper du stapla upp massa random saker bakom plattan. 

2. Värmekudde

Perfekt att ha en värmekudde när det är kallt om kvällarna! Eller när man har ont någonstans.

Sätt in den i mikron några minuter, och den håller värmen upp till två timmar! Kolla in isbjörnen här för 199 kronor. Ingen pallar ju frysa, eller hur.

3. Torka håret snabbare

Spana in den för 99 kronor här i olika färger. Den lilla knappen håller håret på plats. Du kommer spara så mycket tid med denna. 

4. Läsglasögon

Med de här glasögonen kan du läsa när du ligger ner, utan att behöva anstränga armarna för mycket när du måste hålla upp boken. 

Glasögonen har alltså någon typ av speglande glas, som gör att du enkelt får in texten i ditt synfält utan att vinkla huvudet. Här hittar du dem.

5. Självrörande mugg

Om du är en kaffe- eller oboyälskare vet du att det är viktigt att röra om i muggen. Men vem orkar göra det själv?

Den här muggen rör om själv, genom att du bara trycker på en liten knapp. Kolla in muggen här. Det är alltså en liten propeller som sköter jobbet åt dig. 

6. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

7. Filt med ärmar

En filt med ärmar! Kan det bli bättre? Nu slipper du trassla dig ur för att nå fjärrkontrollen till exempel. Finns i flera olika färger här.

8. Underlätta bakandet

Många har bakning som ett intresse, och förgyller köket med goda bakverk då och då. Men hur jobbigt är det inte att fördela smeten rätt och jämnt? 

Med den här smetdispensern kan du enkelt fördela den, utan spill och klet. Du hittar den här.

9. Ägg och bacon

Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Hur bekvämt? Klicka hem den här för 99 kronor. Du sparar så mycket tid. 

10. Rengör mikrovågsugnen

Det är få gånger som man faktiskt rengör mikrovågsugnen. Här kan du blanda ättika eller vinäger med vatten och sätt den här "arga mamman" i mikron. Efter några minuter är smutsen puts väck. Du hittar henne här.

11. Kudde för surfplattan

Den här kudden är perfekt när du kommer hem och ska lägga dig och chilla med din surfplatta. Den ger stöd så att du slipper hålla i den när du surfar. Du hittar den hos Partykungen.

12. Eldriven korkskruv

Att öppna vinflaskor är inte alltid det lättaste, och något som kan ta onödig tid. Med denna elektriska vinöppnare blir det busenkelt! På under 10 sekunder är det färdigt. Finns att köpa hos Partykungen för 299 kronor!

13. Sov gott

Detta sovkit som innehåller öronproppar och en ögonbindel borde vara ett måste i allas vardag. Du hittar det här.

14. Förenkla matlagningen

Det här köksredskapet har blivit riktigt populärt tack vare säljande budskap från TV-shop. Du kan läsa mer om det här. Matlagningen blir så mycket roligare! Och framför allt enklare.

15. Kudde med högtalare

Varför ha en vanlig kudde när du kan ha en kudde med en högtalare i? 

Nu kan du lyssna på musik eller podcasts när du sover, eller ligger i sängen! Du hittar den smarta kudden hos Partykungen.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!