Prylar till svenska vintern
Det spelar ingen roll om du avskyr eller älskar vintern. Med dessa prylar kommer du hur som, få det roligare.

Här är alla prylar du måste ha - för att överleva den svenska vintern

Vintern är snart här och därför ger vi dig flera tips på användbara prylar som gör vintern så mycket roligare och bättre.


Se till att bunkra upp dig! Den svenska vintern kommer nämligen bli lika hemsk som vanligt. Här ger vi dig massvis av tips på saker som kommer göra din vardag roligare, bättre och enklare. 

1. Gameboy

Man måste ju roa sig med något när man ligger hemma hela vintern. Ett Gameboy för endast 199 kronor är då en perfekt pryl att sysselsätta sig med. 

4. Vädervarnare

Skit i SMHI. Nu kan du få veta när du kan gå ut i vinter eller inte med hjälp av en vädervarnare som faktiskt använts på fartyg sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. 

Köp vädervarnaren här.

3. Högtalare i duschen

Vakna till ordentligt i vinterrusket med hjälp av en högtalare i duschen som självklart är vattentålig. Den blir din här för 199 kronor.

4. Prosecco pong

Bjud över några vänner och spela den lite finare varianten av Beer Pong i vinter, nämligen Prosecco Pong

5. Bitar av drömmiga kakor

Okej, det bästa med vintern är ju ändå att ligga i sängen och titta på serier via Netflix. och vad vill man ha när man tittar serier? Jo, riktigt gott snacks. Va lite roligare den här gången och prova något nytt som det här amerikanska snackset Cookies N Cream med Cookie Dough

Du kommer att älska dem. Klicka hem dem här.

6. Högtalarkudde

Den här kudden har en inbyggd högtalare, som du dessutom inte känner av! Perfekt när man vill ligga i sängen och gosa! Du hittar den hos Partykungen för 199 kronor.

7. Badbalja

Plaska i varmt vatten med hjälp av det här lilla badkaret när kylan slår som värst. Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

8. Skål till fredagsmyset

Är du det minsta lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar. Och vad är det man vill göra under vintern? Jo, ligga i soffan och ta det lugnt. 

Du hittar den smarta skålen här

9. Pekskärmsvantar

Att ta på sig vantar är lika med att inte kunna scrolla på mobilen. Men inte nu längre, de här smarta touch vantarna gör att du kan surfa på som vanligt i din smartphone samtidigt som du håller värmen. Du hittar dem här!

10. Enorm nallebjörn

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Kryp ner i sängen med denna och du kommer inte ångra dig. 

11. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här och gosa hela vintern lång. 

12. Pannband med hörlurar

Mys i sängen med dem här hörlurarna som har inbyggda hörlurar. Perfekt pryl om du har en partner som sover eller om du hatar sladdar. 

13. Sexigt spel

Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

14. Elektrisk skovärmare

Hösten är här med regn, rusk och kallare temperaturer. Och snart är även vintern här, och då krävs det att man är väl förberedd. Med den här elektriska skovärmaren slipper du frysa. Det är bara att stoppa ner den i din våta sko och snart är de varma och sköna igen. Du hittar dem hos Partykungen!

15. Chokladfontän 

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna och alla mysiga hemmakvällar när det är kallt ute? MUMS. Här hittar du den.

16. Smetdispenser

Bakning är en aktivitet man gör på vintern. Föreställ dig en mysig lördagsmorgon där du bakar gott bröd och sedan några muffins till kvällen. Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna och bakningen blir roligare och smidigare. Den kostar 149 kronor här.

17. Glittrande kuddfodral

För ditt hem mysigare med dem här kuddfodralen som har tagit över våra flöden och inredningsvärlden. Det är alltså paljetter som ändrar riktning när du rör vid dem eller sveper handen över. Kolla in dem här.

18. Filt med ärmar

Den här filten passar väldigt bra till en frusen person! Hur bra som helst inför den kyliga hösten och vintern. 

Den är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

19. Koppvärmare 

Finns det något värre än kallt kaffe? Ko, kallt kaffe när det är kallt ute. Problemet är dock löst med den här koppvärmaren som faktiskt bara kostar 99 kronor

20. Batteridriven värmehalsduk

Det säger sig självt att du aldrig kommer frysa om du går runt med en halsduk som ständig är varm. Alltså hur skönt? Och den kostar bara 199 kronor

21. Väldigt litet element 

Det är inte alltid supervarmt i lägenheten trots element. Ibland behöver man helt enkelt ta saken i egna händer och köpa ett eget, litet element. Det här elementet pluggar du in i ett uttag och vips så är det igång och håller dig varm. Här hittar du den fiffiga prylen

22. Dörrmatta med tydligt budskap 

Under vintern ska ytterdörren vara stängd! Det budskapet kommer tydligt fram med den här dörrmattan. 

23. Gosig kudde

Det är inget fel i att vara själv. Men ibland vill man kanske ha lite närhet och speciellt under vintern. Och då är dessa kuddar fullständigt geniala. Här är en formad som en flickväns knä och en formad som en pojkväns bröst och arm.

24. Vetekudde

Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Perfekt till hösten och vintern! Den kostar 199 kronor här.

24. En otroligt skön kudde

Världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ditt huvud eller kropp. Perfekta myssällskapet. Här hittar du den speciella kudden.

25. Om sanningen ska fram

Bunkra upp med några roliga spel inför vintern. Vi kan rekommendera spelet "Om sanningen ska fram" som testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

26. Tåvärmare

Fryser du ofta om fossingarna? Ja, då måste du prova dem här små tåvärmarna som kommer förändra hela ditt liv

27. Våffeljärn

En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här.

28. Smällare

Inget nyår utan smällare, eller hur? Dem här klassiska smällarna som fanns när man var liten kan du köpa här

29. Ögonmask

Det är väldigt härligt att sova i ett totalt mörker. Här är en bekväm ögonmask med ett tydligt statement på. 

30. Paketkalender

För att överleva vintern, kan det vara bra att tänka på den roliga julen du kommer ha. Mysiga kvällar, familjen, presenter och god mat är alla trevliga saker. För att göra julen ännu mysigare rekommenderar vi att köpa eller ge bort en fin paketkalender där du kan lägga i vad som helst. 

Snögubben hittar du här och huset med LED-belysning här.

31. Glasdekorationer

Pimpa glasen med de här gulliga renhornen i jul! Du får 10 stycken för 49 kronor här.

32. Snöflinge-ljus

Hur fint är inte det här ljuset format som en glittrig snöflinga? Klicka hem ett tre-pack här för 69 kronor.

33. Jultröja

Den "fula" jultröjan är en klassiker i juletider. Här är några tröjor med lite mer snuskiga julmotiv. Du hittar dem och fler jultröjor här.

34. Nostalgigodis

Fyll huset med en massa gott godis. Här hittar du vanliga traditionella godisar men även en massa godis som du säkert minns från din barndom.  

35. Cocktailset

Blanda goda drinkar i vinter med hjälp av ett cocktail set. Paketet innehåller alla verktyg som behövs för att göra drinkarna riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

36. Uppladdningsbara ljus 

Uppladdningsbara ljus så att du slipper köpa nya stearinljus, och det är väldigt bekvämt att slippa oroa sig över att glömma släcka dem. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!