Trådlösa hörlurar, keratinbehandling för glansigt hår och powerbank
Passa på att fynda i helgen!

Passa på att fynda – här är helgens bästa deals

Att vi precis fått lön betyder inte att vi inte gillar att fynda. Här har vi samlat de bästa erbjudandena just nu – på allt från teknik till skönhet och restaurangbesök.


Du hittar dealsen hos Let's Deal och med koden EXTRA15 får du ytterligare 15 procent rabatt på priset.

1. Trådlösa hörlurar

Dessa populära trådlösa hörlurar är nedsatta från 899 kronor till 249 kronor! Du får även med ett laddningsetui. Här hittar du lurarna.

2. Keratinbehandling

En keratinbehandling gör håret starkt, glansigt och tar bort frisset. En riktig superbehandling med andra ord! Nu kan du boka en behandling med 63 procents rabatt här.

3. Skaldjursfrossa

Älskar du skaldjur? Ta med dig din älskling eller kompisgänget på skaldjursmiddag på Le Rouge. Fem stycken serveringar plus bubbel ingår i priset, som är nedsatt med 54 procent. Här kan du boka!

4. Helkroppsmassage

Om du känner dig trött och stel borde du unna dig en skön helkroppsmassage. Här kan du boka en timmes massage för 399 kronor.

5. Snygga boots

Dessa stiliga boots blir perfekta till höst och vinter. Just nu är de nedsatta från 999 kronor till 399 kronor.

6. Adventskalender

Unna dig en fin adventskalender fylld med skönhetsprodukter. Du kan klicka hem den för bara 349 kronor här.

7. Smart watch

Den här smarta klockan har 14 olika funktioner som till exempel analys av sömnen och mätning av aktivitet och kaloriförbrukning. Du sparar hela 79 procent om du klickar hem den här.

8. Hårkit

Det här hårkitet innehåller schampo, balsam och en hårolja. Du kan välja mellan olika serier som till exempel med arganolja eller keratin. Kitet kostar 129 kronor här.

9. Lyxig höstmiddag på Djurgårdsbrunn

Anrika Djurgårdsbrunns Wärdshus ligger på mysiga Djurgården i Stockholm. Just nu kan du boka en trerätters middag för två personer för 545 kronor. Klicka här för att komma till erbjudandet.

10. Fixa fransarna

Att göra en fransförlängning känns riktigt lyxigt och det är så skönt att slippa mascara och ögonfransböjare. Här kan du göra en fransförlänging för bara 499 kronor.

11. Powerbank med solceller

Den här smarta powerbanken går både att ladda som vanligt genom vägguttaget, men den går också att ladda genom solceller! Klicka hem den nedsatt med 75 procent här.

12. Massagekudde

Den här sköna massagekudden har infraröd värme och fyra roterande massagehuvuden. Du kan massera både nacke, rygg eller till exempel fötterna. Här kan du köpa kudden för 399 kronor. Och glöm inte att du får 15 procent rabatt med koden "EXTRA15"!

13. Trådlös laddplatta

Så skönt att adda mobilen trådlöst! Kan din mobil inte laddas trådlöst? Då kan du köpa till en liten mottagare att fästa på telefonen, så funkar det! Du hittar laddplattan för 99 kronor här.

Ännu fler superdeals kan du hitta här!

Rea
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!