Ett kompisgäng med sparris i munnen, kök
Vi har spanat in 23 köksprylar som garanterat kommer underlätta i din vardag!

23 köksprylar som kommer underlätta ditt liv – varje dag

Hur skönt är det inte med köksprylar som förenklar matlagningen, och därmed vardagen? Spana in denna lista med 23 prylar vi älskar!


Vi har listat 23 köksprylar som garanterat kommer underlätta din vardag!

1. Cornflakesdispenser

Förvara flingorna på ett snyggt och smart sätt i den här dispensern. Du hittar den här. Så skönt att slippa med alla flingpaket som går sönder.

2. Sushi bazooka

Att göra egen sushi är riktigt roligt, och med det här redskapet blir det dessutom mycket enklare! Du hittar det här.

3. Liten kyl

Här är en minikyl som är enkel att ladda. Finns även möjlighet att ha den i bilen, genom dess cigarettuttag! Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den

4. Glassbuffé

Vem har inte drömt om att göra egen glass? Smaken blir dessutom mycket godare när du har gjort det själv. För endast 299 kronor blir den här din.

5. Chokladfontän

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna? MUMS. Här hittar du den.

6. Hot dog-maskin

Stoppa ner korvarna och bröden i den här hot dog-maskinen och på bara några minuter är de klara. En perfekt sak att ha när du tittar på en fotbollsmatch och inte orkar röra på dig. Klicka hem den här.

7. Smetdispenser

Gillar du att baka? Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här.

8. Gör egna chips

Varför köpa chips när du enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt present till chipsälskaren! Blir säkert billigare också. 

9. Dryckeshållare

Hur härligt att ha denna dryckeshållare hemma inför höstens festligheter? Till födelsedagen, oktoberfesten eller varför inte börja preppa inför Halloween? Här finns den för endast 199 kronor.

10. Råsaftcentrifug

Rivstarta hösten med fräscha juicer och shots av olika grönsaker. Denna centrifug blir din här för endast 499 kronor.

11. Sockervaddsmaskin

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här.

12. Arg mamma mikrorengörng

Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna grymma arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts låssnar. Här finns den för 99 kronor.

13. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt.

14. USB-kyl

Slipp avbryta jobb eller spel för att gå till kylen och hämta en kall dricka. Med den här minikylen, som du pluggar in med USB, ståendes på skrivbordet har du alltid en god dryck till hands. Kylen kostar 299 kronor.

15. Popcornmaskin

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen.

16. Coca-Cola kyl

Yes svenska folket älskar denna läskande dryck. Och då självklart även denna kyl att ha hemma då suget slår till. Här finns den att köpa! Så skönt att alltid ha din älsklingsdryck hemma. 

17. Prosecco pong

Svenska folket älskar alla anledningar till att få svepa ett glas bubbel! Bjud över några vänner och spela den lite finare varianten av Beer Pong, nämligen Prosecco Pong

18. Cocktailset

Många köper hem ett cocktailset. Paketet innehåller alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

19. Bacontoaster

Att laga bacon är väl inte särskilt svårt, men en förklaring till varför den här produkten säljer så bra kan vara det faktum att det underlättar tillagningen. Tillaga det perfekta krispiga baconet till din bjudning med den här bacontoastern. Den finns att köpa här.

20. Våffeljärn

En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här. Visst säljs det allra flest i Norge, men svenskarna uppskattar också produkten. 

21. Ägg och bacon

Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Klicka hem den här för 99 kronor. Denna börjar bli allt mer populär.

22. En vattenmelonstapp

Om du stänger stället är du en person älskar att festa och gillar att pimpa till saker och ting. Och att ha en tapp i en vattenmelon är inget annat än att pimpa till något. Den kostar bara 149 kronor och du hittar den här

23. Korvgiljotin

På brunchen är det givet med kallskurna saker. Varför inte lyxa till det och köpa hem en giljotin att skära upp perfekta skivor med. Du kommer bli brunchens master.  Här hittar du den för 299 kronor

Gå in här för att spana in fler prylar som kommer maxa din upplevelse i köket!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!