Paketkalender, tjejer som skålar, parfym
Mode, skönhet och inredning, unna dig något extra fint denna dag!

Singles Day – 20 saker alla tjejer borde unna sig

Den 11 november är det Singles Day. Det betyder att alla härliga singlar där ute har en dag att skämma bort sig själva lite extra. Vi har listat 20 saker som är perfekta att unna sig.


Dagen har sitt ursprung från Nanjing University i Kina 1993. Den heter så då datumen består av fyra ettor, 11/11. Nu har det blivit en högtid av det, för att fira alla fantastiska singlar där ute. 

Spana in denna lista med 20 prylar du borde unna dig. För att du är så grym och så värd något fint. Och passa på att njuta av singellivet, när du minst anar det kommer du möta den rätta!

1. Essie Adventskalender


Ge dig själv en tidig julklapp, en paketkalender från Essie. Hur mysigt att starta varje dag i december med ett litet kapet? Här finns denna att köpa till bäst pris.

2. Populär fjäderlampa

Denna fjäderlampa ser vi i många flöden på sociala medier och vi älskar den. Finns i olika storlekar och färger. Denna i medium blir din här för 829:-.

3. Yogamatta

Yoga är något som lugnar både kropp och själ. Köp hem en yogamatta och sätt dig ner en stund varje dag för meditation eller yoga. Du hittar denna från Casall för under hundralappen här.

4. Apples AirPods

Är du sugen på ett par AirPods? Den 11 november när Singles Day är här borde du unna dig ett par! Du hittar dem till billigast pris här.

5. Ögonskuggspalett från The Balm

The Balm har under några år toppat listorna bland olika sminkmärken. Denna ögonskuggspalett i olika nude-färger är fantastisk. Unna dig denna till Singles Day. Du kan klicka hem den här till bäst pris.

6. Sammetskuddar från Ellos

Lyxa till det hemma med de här snygga kuddfodralen från märket Gripsholm, endast 199:- just nu. En sån liten detalj kan höja hela rummet och ge ditt hem mer harmoni. 

7. Polaroidkamera

Det är extra roligt att fotografera med en polaroidkamera! Här hittar du en i klassisk design. Så kan du fota ditt fantastiska 2019!

8. Adventskalender från Lumene

Men hur drömmigt paketkalender är inte detta. Unna dig denna kalender och njut av en ny gåva varje dag i december. Här finns den att köpa till bäst pris.

9. Champagneglas

Unna dig nya champagneglas och bjud hem en vän på bubbelkväll. Så enkelt men så lyxigt. Ett tvåpack kostar 208:- här.

10. Vattenkokare SMEG

En snygg inredningsdetalj till hemmet är en vattenkokare från SMEG. Så smidigt och något du borde unna dig. Här finns den att fynda för 1 196:-.

11. Liten högtalare

Den här prisvinnande högtalaren må vara liten – men har ett kraftfullt ljud till ett billigt pris. Perfekt för snö eller regn, eftersom den till och med är vattentät. Finns i flera färger och blir din här. 

12. Parfym Gucci Bloom

Guccis nya parfym Bloom är en kvinnlig och blommig doft som innehåller tuberos och jasmin. Klicka hem den här.

13. Inneskor Flattered

Isabella Löwengrips design på de populära skorna Flattered. Perfekt stilig innesko att bära kallare dagar. Här finns dessa just nu för endast 359:-.

14. Ansiktsmask

Ansiktsmasker kan man inte ha för många av! Denna hypade mask kommer från Peter Thomas Roth och exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och ger grymt glow tack vare bland annat c-vitamin och AHA-syra. Här hittar du det bästa priset på masken.

15. Rörstrand Mon Amie / Ostindia Tallrik

Kika in Rörstrands olika tallrikar i romantiska mönster. Så fina att ha i en hel serie eller mix-matcha med varandra. 

16. Smart beauty styler från Weet

En trimmer från Veet som tar bort allt oönskat hår, funkar lika bra runt ögonbrynen som under armar och vid bikinilinjen. Just nu finns denna att köpa för 129:-.

17. Ljusstake från Klong

Den här vackra ljusstaken kommer från Klong och blir ett fint blickfång i hemmet. Här kan du köpa den.

18. Ansiktsskrubb och mask

Denna mask från Filorga innehåller exfoliering som stimulerar cellförnyelsen och hyaluronsyra som återfuktar. Här finns den att köpa för marknadens bästa pris.

19. En clutch från Malene Birger

Den här fina väskan kommer från Malene Birger. Du kan klicka hem den här för 479:-. Perfekt att bära till fester och middagar.

20. En ny signaturdoft

En parfym är en uppskattad present. Denna kommer från Chloé och är en blommig och feminin doft med bland annat plommon och freesia. Parfymen kostar 447:- här.

Gå in här för att komma till fler saker du borde unna dig själv!

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!