Tjej med surfingbräda, båt, solnedgång, london
6 populära resor – som alla är rejält nedsatta i pris!

6 populära resor – som är nedsatta upp till 50 procent

Sugen på sol, shopping och restauranger? Vi har spanat in 6 populära resmål med boende samt flyg tur och retur nedsatta upp till 50 procent.


Spana in denna lista med populära resmål som är nedsatta upp till 50 procent!

1. 5 eller 6 nätter i Dubai

I denna deal ingår 5 eller 6 nätter på ett lyxigt hotell samt flyg tur och retur. Spana in alla datum, här är det nedsatt hela 43 procent.

2. En spaweekend till Prag

I denna deal ingår ... nätter på ett centralt hotell samt flyg tur och retur och spa. Hur magiskt att njuta av höstfärger i denna stad? Här kan du spana in hela dealen nedsatt 40 procent.

3. Surfa i Portugal

Sugen på att surfa? Här finns en resa till Portugal, sju nätter med flyg samt boende 10 minuter från stranden. Här finns hela dealen att köpa nedsatt 51 procent.

4. All inclusive Sharm el Sheikh

Vad sägs om att resa till vackra Sharm el Sheikh, och njuta av all inclusive en vecka? Läs mer om dealen här nedsatt 43 procent.

5. Weekend till London

Två nätter på ett centralt hotell i London samt flyg tur och retur. Läs mer om hela dealen, som blir din här för 1 650 kronor per person.

6. 4 nätter i New York

Res till New York med någon du tycker om, njut av pulsen, shopping och restauranger. Här finns dealen med boende samt flyg och retur!

Gå in här för att spana in fler deals som just nu är nedsatta rejält i pris.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!