Stolab. Säng. Vass.
Årets trendigaste inredningsprylar

15 populära produkter till hemmet 2018

Snart är det nytt år och tiden för förändring är verkligen här. Vad passar inte bättre än att börja med ditt hem?


Vi har samlat de populäraste inredningsprylarna 2018 - som garanterat förhöjer stämningen i hemmet! 

1. Georg Jensen ljusstake

Ljusstaken Season från Georg Jensen lyfter vilken dukning som helst och fungerar fint både till jul och vardags.Finns även i guld och hittas till bäst pris här.

2. Moccamaster kaffebryggare

En Moccamaster med automatisk avstängning passar alla hem.Denna finns i flera snygga färger och går att fynda för endast  här.

3. Kaffekoppar från Design House

Komplettera Moccamastern med snygga kaffekoppar. Dessa kommer från Design House med klassiska motiv från Elsa Beskow på. Fynda kopparna för endast  här.

4. Herstal pendellampa

Pendellampan från Herstal har blivit en av de trendigaste lamporna i år och är verkligen ett trendsäkert köp. Finns även i svart, krom och silver och hittas till billigast pris här.

5. Skaftdammsugare från Electrolux

Vad är ett fint hem om man inte håller det rent? Underlätta städningen med denna populära skaftdammsugare från Electrolux och gör städningen lite roligare.

6. Skultuna stor ljusstake

Denna ljusstake från Skultuna ger verkligen hemmet ett lyft. Den finns även i krom, silver och mässing och är hela 45 cm lång. Klicka hem den här för endast .

7. Gripsholm påslakan i linne

Påslakan i linne är både tidlöst och trendsäkert. Passa på att fynda ett par äkta linnepåslakan från Gripsholm till billigast pris här.

8. Decotique Le Grand Air soffa

Hur snygg är inte denna soffa? Vi förstår varför den ligger i topplistan. Den finns även i flera stilsäkra färger och den hittas till bäst pris här.

9. Samsung 55 tum QLED TV

Komplettera den nya soffan med en sprillans ny QLED TV och ta fredasmyset till en helt ny nivå. Just nu går det fynda denna 55 tum för endast .

10. Stringhylla

Stringhyllan har varit populär länge och är återigen en riktig hit. Denna finns i flera härliga färger och går att klicka hem till billigast pris här.

11. Lilla Åland pinnstol

Pinnstolar är onekligen en tidlös och trendsäker investering. Dessa från Stolab är en riktig hit och finns i flera underbara färger. 

12. House Doctor bord

Hur snyggt är inte detta bord från House Doctor? Här hittar du det till billigast pris.

13. Markslöjd ljusstake

Passa på att klicka hem en ljusstake som fungerar året om! Denna från Markslöjd är en trendig favorit och går att hitta för endast  här.

14. Ernst vas

Ernst, Ernst, Ernst. Man kan aldrig få för mycket. Denna vas är helt klart en väl värd investering som gör att vilket hem som helst känns lite mer som Ernst. Fynda den här för endast .

15. Peugot Champagneglas

Fira in din snygga inredning med ett glas champagne! Vad passar inte bättre än att skåla i dessa lyxiga champagneglas?

För mer inspiration till ditt hem, klicka in här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!