weekend-semester
Åk till Budapest, Egypten eller varför inte till italienska alperna?

5 grymma resedeals du inte får missa - under 3 000 kronor

Åk till Egypten eller Budapest och njut av ledigheten. Eller varför inte dra på en avkopplande spa-resa? Här hittar du allt du behöver.


Nu när det är så trist väder kan det vara bra att unna sig något. Vi listar därför några resemål som vi gärna skulle åka till och som faktiskt är riktigt billiga. 

1. Sharm el Sheik

Vad sägs om att ligga i poolen eller havet och plaska en vecka? Dricka öl och äta god mat längs poolen och sova gott i en skön säng? Allt detta kan du göra i Sharm el Sheik i Egypten. Åk hit från 2 995 kronor för 6 dagar och då är det även all inclusive

2. Långweekend i Alperna

Unna dig en långweekend i italienska Alperna. Åk skidor, drick öl i stora ölglas och njut av solen på topparna. Det här kommer du inte ångra dig och du får flyg samt boende för endast 2 996 kronor. Vilket är 47 procent billigare än vanligt. 

3. Weekend till Budapest

Upplev härliga Budapest med din partner under en weekend. Förutom den fina staden med en flod som skiljer staden i två så är det väldigt billig här. Något som såklart uppskattas på en semester. I denna deal får du 2 nätter på 4-stjärnigt hotel och flyg ingår. Detta för endast 1 585 kronor

4. Romantisk weekend i Paris

Åk till Paris och upplev god mat, gott vin och bra restauranger. I Paris är det nämligen svårare att hitta en dålig än en bra restaurang. Gå in på närmsta brasserie och du kommer inte bli besviken. Gå sedan till triumfbågen och få den bästa utsikten på Paris. I denna deal får du 2 nätter och flyg till Paris från 2 195 kronor. 

5. Spakryssning

Spara 30 procent på denna deal där du får resa till Polen, boende 3 nätter på moderna spa-hotellet Marena Wellness & Spa med halvpension. Här får du den för 4 790 kronor för två personer och du får även rabatt på spa-behandlingarna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!