Nyheter - Nyheter, artiklar, reportage och video

igår 21:32
En ny studie i Sverige ska låta anställda arbeta 80 procent med full lön, och rekryteringen av företag pågår just nu.
igår 20:37
En kvinna har dött i en trafikolycka på E16 i Gagnefs kommun.
igår 19:24
En ordningsvakt har uppmärksammat en lös orm i Folkets Park i Malmö.
igår 18:18
Nyheter24 har pratat med Alva Johansson, marknadsanalytiker på Arbetsfördelningen, som berättar vilken bransch som ger bäst chans till sommarjobb.
igår 18:16
Moderna dieselbilar förbrukar inte bara diesel utan även Adblue, och att köpa detta på rätt ställe kan spara 100-lappar.
igår 18:05
Tv-profilen Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund sparade inte på krutet när hon dök in i Dominika Peczynskis kommentarsfält.
igår 17:45
Flera anmälningar om bedrägerier kommer in och BankID arbetar ständigt för att förebygga brott. Ibland kan det vara så att man inte kommer in i appen – för att man helt enkelt glömt bort koden.
igår 17:15
Bacherolette 2024 har väckt starka känslor och kritik på flera håll. Nu sågas även programmet av influencern Bianca Ingrosso.
igår 16:37
Det är stopp i tågtrafiken mellan Lund och Hässleholm. En kontaktledning har rivits ned och fattat eld.
igår 16:02
Å ena sidan larmbågar, väskförbud, vakter. Å andra sidan glittrig Eurovisionstämning. Arrangörerna som just nu omvandlar Folkets park i Malmö till Eurovision Village går en svår balansgång.
igår 15:42
I förra veckan sköts en varg i Skåne efter beslut om skyddsjakt. Nu visar en dna-analys av det fällda djuret att vargen kan knytas till över 20 angrepp mot tamboskap, skriver länsstyrelsen i Skåne i ett pressmeddelande.
igår 15:30
Under natten mellan valborgsmässoafton och den 1 maj bröt sig någon in på ett Systembolag i Tingsryd – men ingen alkohol saknades dagen efter.
igår 15:18
Carl Philip skulle ärva tronen, men så blev inte fallet efter en grundlagsändring – något Herman Lindqvist ser som positivt. Läs mer här!
igår 14:47
I den nya säsongen av Gift vid första ögonkastet har fyra par gift sig, men alla är inte nöjda över matchningen. I en grupp på Facebook uttrycker tittarna nu sin frustration över deltagarna Torsten och Anastasias relation.
igår 14:42
Två män i 25-årsåldern har häktats misstänkta för inblandning i mordet på en 16-årig pojke i Norrköping, rapporterar Norrköpings Tidningar.

Visar sökträffar 21 - 30
Hittade 92689 artiklar.