Nyheter - Nyheter, artiklar, reportage och video

igår 17:30
Är du på jakt efter ett nytt jobb? Här är åtta yrken utan krav på utbildning, där efterfrågan på personal är stor. Läs mer på Nyheter24!
igår 16:52
Allsång och artister som Herreys och Malena Ernman samsas med säkerhetskontroller och patrullerande polis. Eurovision Village har öppnat och de första fansen är på plats.
igår 16:24
AI-relationer har blivit verklighet på kort tid. Vad gör vårt förhållande till tekniken med oss som människor och med AI:n vi anförtror oss till? Den organism, individ eller AI-bot som bäst anpassar sig till framtiden kommer att vinna. Och de kommer att vinna, säger psykologiprofessor Sverker Sikström.
igår 16:12
Den smusslar ut olja och fyller Rysslands krigskassa. Den misstänks spionera på Sverige. Och den befaras när som helst kunna orsaka en enorm miljökatastrof. Rysslands så kallade skuggflotta – med ett tusental anonyma fartyg – har vuxit explosionsartat och utgör på flera sätt ett hot i Östersjön.
igår 16:08
Nyheter24 har pratat med Viktor som arbetar på en cykelbutik i Stockholm, som berättar om vanliga slarv-missar som människor gör med sina cyklar.
igår 14:55
Karin Löf och Johan Persson, som på Instagram går under namnet "Sparmakarna", har som mål att nå ekonomisk frihet.
igår 14:10
"En personbil är involverad i en olycka på länsväg 164 vid Loviseholm.", skriver polisen på sin hemsida.
igår 13:44
Ibland blir det krångel när man ska hämta ut post. Detta händer speciellt ofta för par, berättar Fredrik Borgström som arbetar på postombud.
igår 13:04
En ny dokumentär om Ace of Base sänds just nu på Viaplay. För Nyheter24 berättar Jenny Berggren kontakten med medlemmarna i dag.
igår 11:57
Anna Kinberg Batra är landshövding i Stockholm. Men vad har hon för lön? Nyheter24 har kikat närmare på hennes bolagsengagemang och pengar.
igår 11:17
Malin Persson från "Trädgårdstider" avslöjar hur det varit att välkomna in Adam Aamann i SVT-succén. Läs om det här.
igår 10:30
Hamburgarkedjan Max arbetar med ett trädplanteringsprojekt i Uganda för att minska sitt klimatavtryck. Men enligt Aftonbladet har projektet fått motsatt effekt.
igår 09:28
En man i 45-årsåldern har anhållits, misstänkt för att ha anlagt flera skogsbränder i trakterna av Mullsjö, Bankeryd och Habo. Polis och räddningstjänst fick rycka ut sedan totalt nio brandplatser upptäckts under fredagseftermiddagen och kvällen.
igår 09:13
Flera klassiska frukostelement riskerar att bli olagliga sedan EU-rådet röstade igenom förändringar i de så kallade "frukostdirektiven".
igår 09:10
Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Visar sökträffar 11 - 20
Hittade 92732 artiklar.