Stark seger för Broberg/Söderhamn

Fyra egna mål – men inte ett enda för Frillesås. Broberg/Söderhamn tog en klar seger borta mot Frillesås i Elitserien herr i bandy. Slutresultatet blev 0-4 (0-0).

Inget av lagen lyckades göra mål i första halvleken. Andra halvleken var länge mållös. Broberg/Söderhamn ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Martin Söderberg, Jonas Engström, Karl Tagesson och Jesper Öhrlund och avgjorde matchen.

Frillesås har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 13–20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Broberg/Söderhamn har tre vinster och två förluster och 21–18 i målskillnad.

Broberg/Söderhamns nya tabellposition är nionde plats, medan Frillesås är på tolfte plats.

I nästa match möter Frillesås Motala hemma och Broberg/Söderhamn möter Vetlanda borta. Båda matcherna spelas onsdag 20 december 19.00.