Mallorca bröt Barcelona segersvit

Efter fem segrar i rad i La Liga i fotboll för Barcelona så tog vinstsviten slut borta mot Mallorca. Matchen på tisdagen på Estadi de Son Moix slutade 2-2 (2-1).

Mallorca tog en tidig ledning. Vedat Muriqi gjorde målet på pass av Antonio Sanchez, redan i åttonde minuten.

Barcelona kvitterade till 1-1 i slutminuterna av första halvlek, genom Raphinha.

Mallorca tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Abdon på pass av Vedat Muriqi. Det dröjde till den 75:e minuten innan Fermin Lopez Marin kvitterade för Barcelona framspelad av Fermin Lopez Raphinha. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Mallorcas tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Mallorca ligger på 15:e plats i tabellen, och att Barcelona leder serien.

Mallorca tar sig an Rayo Vallecano i nästa match borta lördag 30 september 16.15. Barcelona möter Sevilla hemma fredag 29 september 21.00.