Han hyllade framför allt laginsatsen.
1 av 2
Han hyllade framför allt laginsatsen. - Foto: SCANPIX
Kyle Klubernatz var väldigt glad efter matchen.
2 av 2
Kyle Klubernatz var väldigt glad efter matchen. - Foto: BILDBYRÅN

Klubertanz: "Vi gjorde vårt jobb"

Kyle Klubertanz var mannen som låg bakom Djurgårdens öppningsmål när stockholmarna knep andraplatsen. Amerikanen var naturligtvis väldigt glad efter matchen och var framför allt nöjd med laginsatsen.- Man kan inte slå en svår motståndare om inte hela laget spelar bra, säger Klubertanz till Nyheter24.se.


GÖTEBORG. Djurgården vann det viktiga bortamötet mot Frölunda med 4-2 och knep därmed andraplatsen i grundserien med lite hjälp från HV71, som fick oavgjort borta mot Linköping.

Amerikanen Kyle Klubertanz var högst delaktig i segern när han med en underbar pass såg till att Marcus Nilsson enkelt kunde sätta öppningsmålet efter drygt tre minuters spel. Den 24-årige backen var naturligtivis väldigt glad efter matchen.

- Jag tycker att alla gjorde en bra insats i dag. Man kan inte slå en svår motståndare om inte hela laget spelar bra. Vi kom hit för att göra vårt jobb och det gjorde vi till slut, säger en nöjd Kyle Klubertanz till Nyheter24.se.

Vad tycker du om andraplaceringen?

- Det känns bra. Vi kom hit för att vinna och nu visar det sig att det andra laget tappade poäng. Så det är bra för klubben och även för laget.

Uppemot 1000 tillresta DIF-fans var på plats när stockholmarna defilerade Frölunda. Klubertanz kände stödet från läktaren.

- Det var grymt. De hjälpte oss redan från början. De är bland de bästa fansen i ligan så att det är självklart att de hjälpte oss i dag, säger han.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!