- Foto: Bildbyrån

Eriksson tillbaka i Södertälje

Joakim Eriksson är tillbaka i moderklubben efter fyra säsonger i Linköping.”Det känns jättespännande och roligt att vara hemma och dra på sig SSK-tröjan igen”, säger Eriksson.


SÖDERTÄLJE. Joakim Eriksson är tillbaka i Södertälje efter att ha tillbringat fyra säsonger i Linköping. Centern har kommit överrens med SSK om ett treårskontrakt.

– Jocke är väl bekant för de flesta SSK:are och i mina ögon är han en mycket skicklig center som jobbar hårt och har en mycket hög lägstanivå, han är en bra tekare och en pålitlig poänggörare. Både jag och Larsson har ju spelat med honom, han är en bra kille och en riktig ledargestalt som passar väl in i vårat lagbygge. Han vet vad som krävs, har massor av rutin och flera fina hockeyår framför sig, säger Peter Popovic till klubbens hemsida.

Stefan Jonsson, klubbdirektör i Södertälje, kommenterar värvningen:

– Jocke är för mig en av ligans allra smartaste spelare. När han lämnade oss efter slutspelet 04-05, lämnade han också ett tomrum efter sig som ingen spelare under tiden lyckats fylla, för mig känns det fantastiskt att äntligen fått hem Jocke!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!