Idag har Drake själv lagt upp en minst sagt kryptisk bild från svensk polis.
Idag har Drake själv lagt upp en minst sagt mystisk bild från svensk polis. - Foto: Stella Pictures

Kryptisk bild på Drakes Instagram – papper från svensk polis

Världsstjärnan Drakes besök i Stockholm har inte varit helt utan dramatik. Uppgifter spreds om att rapparen själv omhändertagits samt misstänkts för brott. Nu delar Drake med sig av en minst sagt mystisk bild från svensk polis på sin Instagram.


Enligt rykten som florerade tidigare i veckan på sociala medier blev Drake, 35, som egentligen heter Aubrey Drake Graham, gripen av polisen i Stockholm på en nattklubb. Men enligt hans team befann han sig på sitt hotellrum.

Den kanadensiske rapparen landade med sitt lyxplan “Air Drake” på Arlanda under onsdagen och har sedan dess setts på olika platser i huvudstaden. Under sina dagar i Stockholm har Drake bland annat synts till på restaurangen Cicco's och umgåtts med influensertvillingarna Elizabeth och Victoria Lejonhjärta.

Det är fortfarande i skrivande stund oklart om han är i Sverige på affärsresa eller av privata skäl.

Kryptisk bild på Drakes Instagram

I ett kryptiskt inlägg på rapparens Instagram har han idag lagt upp en bild på ett papper från svensk polis angående "information till personer som omhändertagits av polis och misstänks för ett brott".

Papper från svensk polis. Foto: champagnepapi/Instagram

Det är dock oklart om det är Drake själv som misstänks för brott, och hur länge Drake blir kvar i Stockholm återstår nu att se. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!