Wilma Holmqvist
Wilma Holmqvist - Foto: Stella Pictures

Wilma Holmqvist om ingreppen: "Busted..."

Wilma Holmqvist har gjort raketkarriär inom skönhetsindustrin med märket "Hickap" som hon har med sin bror Emil Holmqvist. Men har hon gjort några skönhetsoperationer? På det svarar Wilma i en vlogg på hennes Youtubekanal.


Wilma Holmqvist, 24, startade 2016 tillsammans med sin bror Emil Holmqvist hudvårdsmärket Hickap, som har blivit en succé. Under åren har de gått från att kränga sminkborstar till hela hudvårdsserier. 

När Wilma har frågestunder får hon således många frågor relaterade till skönhet. Nu ville dock hennes följare veta något lite mer personligt, nämligen om hon någon gång lagt sig under nålen eller kniven. Wilma svarar på detta i en video på hennes Youtubekanal

Wilma Holmqvist svarar på frågan om skönhetsingrepp


Svaret på frågan verkar dock i det stora hela vara nej. Om inte en tatueringsnål räknas, då hon för ett par år sedan tatuerade ögonbrynen. 

Wilma Holmqvist kommer dock på i stundens hetta något som, kanske, ändå kan betraktas som ett form av skönhetsingrepp: 

– Jag har haft tandställning. 

Wilma konverserar med någon bakom kameran som vi inte ser. Som påpekar att det nog visst kanske är ett skönhetsingrepp då hon egentligen inte behövde tandställning, utan gjorde det för att hennes tänder skulle bli finare. 

– Ja, där har vi det, busted! säger Wilma och skrattar. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!