Diana Baban
Diana Baban berättar nu att hon är singel. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Diana Baban svarar på frågan alla undrar: "Vem är det du träffar?"

Diana Baban berättar nu att det är slut med den kille som hon har varit ihop med den senaste tiden. På Instagram öppnar Diana nu upp om hur det känns att vara singel.


Diana Baban, 30, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i "Ex on the beach" år 2018, en realityserie som hon var med även året därpå. Men två säsonger fick räcka för Diana Baban, som sedan satsade på att bli influencer.

På Instagram har Diana Baban nästan 200 000 följare, och på Youtube har hennes kanal 80 000 prenumeranter. 

Diana Baban. Bildkälla: Stella Pictures

Diana Baban och hennes pojkvän reste jorden runt 2022

De senaste månaderna har följarna kunnat Dianas upptåg världen över. Tillsammans med en mystisk man reste Diana jorden runt, och paret bland annat Italien, Turkiet, Grekland, Zanzibar, Dubai och Maldiverna.

Följarna blev genast nyfikna på vem Dianas nya pojkvän var, men Diana berättade att det var något hon ville hålla för sig själv.

"Det enda jag tycker att ni har rätten att veta just nu är att jag mår så jävla bra och jag antar att det sticker i mångas ögon sorgligt nog", skrev Diana i slutet av september 2022.

Diana Baban är singel

Men nu är förhållandet över och Diana Baban är singel. På Instagram Story hade Diana nyligen en frågestund, och då valde hon att berätta mer om vad som har hänt.

"Jag är inte tillsammans eller träffar någon. Det är också en utav anledningarna till att jag har varit lite off", svarade Diana på en fråga från en följare som undrade vem Dianas pojkvän är.

Diana Baban berättar nu att hon är singel. Bildkälla: Instagram/dianababan

En annan följare tyckte att Diana Baban verkat lite nedstämd den senaste tiden, något som Diana då valde att bemöta.

"Ja, det är många som har märkt det och jag ska inte sticka under stolen med att vissa grejer har varit lite jobbiga", skriver Diana Baban bland annat

Diana Baban berättar att det just nu känns lite tufft. Bildkälla: Instagram/dianababan
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!