Isabella Löwengrip har gått på tabletter hela hösten.
Isabella Löwengrip har gått på tabletter hela hösten. Nu berättar hon om krisen.

Isabella Löwengrip: "Gått på tabletter sedan i september" 

Isabella Löwengrip har behövt ta hjälp av ett helt läkarteam för att klara sig igenom den kris hon befinner sig i. "Skulle jag fortsätta hade de slutat med att jag börjar kräkas blod. Och då väntar dagar på sjukhuset", skriver Isabella.


För bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, så har det inte varit en lätt höst. Det har bland annat avslöjats att hon i många år har ljugit om statistik och det har även rapporterats om tidigare anställda i hennes bolag som mått fruktansvärt dåligt. Det ska bland annat handla om utfrysning och dåliga arbetsvillkor.

– Perioden jag jobbade där var utan tvekan den värsta i mitt liv, berättade en tidigare anställd för SvD.

Skandalerna har avlöst varandra och detta har resulterat i att Isabella tvingats skära ner i bolag och avskeda mer än hälften av sin personal.

Hon har även fått sälja sin 30-miljoners villa på Lidingö, säga upp lägenheten i New York och säga adjöss till sitt så kallade "hemmateam". De sistnämnda var alltså Isabellas städhjälp, privata kock och barnflicka. I samband med krisen så har Isabella även förlorat flera samarbetspartners.

Isabella Löwengrip har gått på tabletter i flera månader. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Har behövt ett läkarteam

Att krisen tär på Isabella gör hon ingen hemlighet av. I sin blogg berättar Isabella nu att hon gått på tabletter sedan i september.

"Jag har behövt ett läkarteam som ser till att vi får upp mig på fötterna jämt. Annars hade det inte gått. Sedan september har det varit lugnade i olika styrkor, insomningstabletter och betablockerande", skriver Isabella.

Hon lider även av magkatarr och äter olika tabletter för det.

Trots skandalerna ser Isabella ljust på framtiden. Bildkälla: Stella Pictures.

"Ingen mat går heller ner. Allt går bara upp. Jag har varit i sådana faser många gånger i livet och skulle jag fortsätta hade de slutat med att jag börjar kräkas blod. Och då väntar dagar på sjukhuset", skriver Isabella.

Trots den tuffa tiden så ser Isabella optimistiskt på framtiden.

"Jag måste bara hitta ett sätt att hålla ut kroppsligt. Snart snart snart kommer det att ljusa ännu mer", skriver Isabella i sin blogg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!