Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i flera års tid
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i flera års tid - Foto: Stella Pictures

Därför tror följarna att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i många år, men deras kärlekshistoria har kantats av flera motgångar och uppbrott. Nu har följarna börjat ana oråd igen – är paret fortfarande tillsammans?


Företagaren och influensern Bianca Ingrosso, 27, har kilat stadigt med sin pojkvän Phillipe Cohen27, i flera, flera år nu – men relationen har inte alltid gått på räls.

I podcasten "Två meter dumheter" har Bianca berättat att hon och pojkvännen gjort slut hela åtta gånger, men alltid hittat tillbaka till varandra. 

Bianca Ingrossos nya lägenhet – är 300 kvadrat stor

I oktober förra året gick Bianca Ingrosso ut med den stora nyheten att hon köpt en ny, 300 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm. 

Foto: Instagram/biancaingrosso/Stella Pictures

Innan det är dags för inflytt ska lägenheten renoveras, och det är storslagna planer på gång.

– Jag ska sätta mig och verkligen strukturera upp vår lägenhet. Hur ska köket vara exakt, för jag har för mycket olika stilar. Och sovrummet och så vidare. Jag kommer att renovera mycket mer än jag trodde från början, men det är bara för att jag är så peppad, berättar Bianca i en vlogg. 

Redan från början gjorde Bianca det tydligt att både hon och Phillipe ska bo i lägenheten så fort den är klar.

Därför kan paret inte ses så mycket

Men sedan dess har följarna börjat ana oråd – är de fortfarande tillsammans? Bianca har tidigare berättat att Phillipes restaurang Ted tar mycket av den lediga tiden på kvällarna som paret annars kunnat spendera ihop. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

"Att ha en pojkvän som jobbar som kock, servitör OCH ägare av en restaurang betyder att man inte får någon tid med honom", har Bianca tidigare skrivit på Instagram.

Den uppmärksamme följaren kan även se att Phillipe inte figurerat i Biancas sociala medier under en längre tid, och tvärtom.

Är Bianca och Phillipe tillsammans?

Men den som håller tummarna för att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ska hålla för evigt har ingen anledning att vara orolig. I en av sina senaste vloggar nämner Bianca att det planeras en walk-in closet till henne och en till "the boyfriend" i nya lägenheten.

Går man in på deras Instagramkonton kan man även se att Bianca och Phillipe fortfarande följer varandra, vilket trots allt kan vara en god indikation i sammanhanget. 

Och slutligen – Bianca syns med Phillipes hund Ted titt som tätt, och hon skulle nog inte vara lika pepp på att passa honom om hon och pojkvännen nyligen gått skilda vägar. 

Ingen fara på kärlekstorpet, med andra ord!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!