Antonija Mandir pengar
Vem, vem vem? - Foto: Stella Pictures

Antonija Mandir pussas på Instagram: "Träffar någon..."

Det är många ute i stugorna som är nyfikna på hur det går för Antonija Mandir och hennes kärleksliv. Och nu kan man sannerligen säga att de fått sig en hint.


Det var tidigare i år som Antonija Mandir gick ut med att kärlekssagan mellan henne och Oliver Hunt tagit slut. 

Då paret sett så lyckliga ut tillsammans på sociala medier kom det sannerligen som en chock för följarna, då profilerna delade romantiska bilder från sin vardag hela vägen till avslutet. Och snabbt började det tisslas och tasslas om anledningen till uppbrottet.

I inlägget som offentliggjorde att profilerna valt att gå skilda vägar berättade Antonija att det var på hennes initiativ som det tog slut och menade att tiden inte var rätt för dem. 

Oliver påstod senare i en intervju att Antonija varit otrogen, men att paret fortsatte sin relation ett tag ändå. Detta har Mandir valt att inte uttala sig om. 

Två veckor efter uppbrottet från Oliver Hunt så fångades Antonija på bild tillsammans med Alice Stenlöfs ex Philip Wong. Bilderna som kontot exonphbarb var först med att publicera, spreds som en löpeld i sociala medier.

– Jag vet inte vad folk räknar som dejt. Vi var fyra stycken som satt runt bordet. Men oavsett, vem jag umgås med eller gör är min ensak så folk borde inte lägga sin tid över att fundera på det så mycket, sa Antonija då. 

Men att det idag ska vara någonting mellan Mandir och Wong – det är ännu oklart. 

Har Antonijia Mandir ny pojkvän?

Men att Antonija träffat någon – det är en sak som är säker. På Instagram har hon nämligen publicerat bilder på sin story där hon pussar en kille vars ansikte hon skymmer med en emoji. 

Hon fick sedan frågan: "Träffar/dejtar du någon speciell?" varpå hon svarade med en video där hon dricker ur sitt glas och ser väldigt hemlighetsfull och glad ut. 

Antonija svarade kryptiskt på frågan. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

Antonija befinner sig i skrivande stund på resande fot borta i det drömmiga Zanzibar. Men nej, hon är inte där tillsammans med någon karl utan sin gode vän Sandra. Där ska vännerna sola, bada och fira jul. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!