Melinda Jacobs
Melinda Jacobs och E-Type väntar en.... - Foto: melindajacobs/Instagram

Nu avslöjar Melinda Jacobs och E-Type könet på bebisen: "Följarna hade fel..."

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson blir föräldrar vilken dag som helst och under fredagen avslöjade Melinda äntligen könet på barnet...


Det var i april 2022 som Martin "E-Type" Eriksson, 57, bekräftade att han och Melinda Jacobs, 38, var ett par. I en intervju berättade Martin hur paret träffades, men han vill spara på detaljerna till bröllopet. 

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats, sa Martin till Aftonbladet.

I augusti samma år kom även den glädjande nyheten att paret ska bli föräldrar. 


Och nu börjar det dra ihop sig...

Det är könet på E-Type och Melinda Jacobs barn

Melinda skrev ut på sin Instagram att hennes beräknade födelsedatum var i måndags men det var inte förrän under fredagens avsnitt av "Familjärt" som hon valde att gå ut med vad det är för liten krabat som ligger i magen. 

Och det är en..... flicka!


– Vi har vetat detta från veckan 13 eller om det var 15. Många gissar på att det är en pojke med tanke på hur magen är formad då magen är lite spetsig. Men icke. Det är faktiskt en liten flicka i magen. Och jag har burit alla mina fyra flickor så här, berättar en förväntansfull Melinda.

Stort grattis till knodden!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!