Patrick Grimlund var programledare i Lyxfällan.
Patrick Grimlund var programledare i Lyxfällan. - Foto: Erik Mårtensson/TT och Erik Simander/TT

Patrick Grimlund lämnade Lyxfällan – så gick det sen

Patrick Grimlund var, under flera års tid, en av de programledare som räddade skuldsatta svenskar ur ekonomisk knipa på bästa sändningstid i "Lyxfällan". Men vad hände egentligen sen, efter att han lämnat tv-rutan år 2017?


Patrick Grimlund var, tillsammans med den nuvarande Lyxfällan-programledaren Magnus Hedberg, den som kom med ekonomisk rådgivning i säsong 9-23 av det uppskattade tv-programmet.

Patrick Grimlund lämnade Lyxfällan 2017

Men år 2017 lämnade Patrick Grimlund långköraren och nu är det i stället Magdalena Kowalczyk som står vid Magnus Hedbergs sida i programmet.

Patrick Grimlund. Foto: Erik Mårtensson/TT

Men vad hände då sen, efter det att Patrick gjorde sin sista säsong i Lyxfällan? Nyheter24 har kikat närmare på det hela.

Patrick Grimlund driver investmentbolag idag

Den tidigare programledaren tycks ha lämnat strålkastarljuset till stor del och driver nu bolaget Grimgold Ventures AB som investerar i start ups. 

Inkomsten? Den landade, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, på 531 959 kronor under 2020.

Patrick Grimlund bor med frun Sara Grimlund och barn i Nykvarn

Patrick Grimlund bor numera, tillsammans med frun Sara Grimlund och deras tre barn, i Nykvarn sydväst om Stockholm. Medan Patrick inte har något officiellt Instagramkonto visar Sara frekvent upp familjelivet.

/