Gamingtillbehör.
Nedsatta gaminggrejer som du kan fynda idag.

14 gamingprylar du kan fynda – med upp till 50 procent rabatt

Efterdyningarna från de galna reorna pågår fortfarande – det är helt enkelt inte slut än, åtminstone inte överallt. Här är prylarna du fortfarande har chans att fynda.


Prylar är inte allt som gäller, men det är åtminstone lite hjälp på vägen. Allting blir såklart lite lättare om du har en kraftfull dator till exempel! 

Din egna reaktionsförmåga och utvecklade strategi är en början. Men ibland krävs något extra, för att liksom ta det till nästa nivå. Som en bra datamus, ett tangentbord du tycker om eller ett par hörlurar med mikrofon så du iallafall kan snacka med de du spelar med. 

Här kanske du hittar något som faller dig i smaken, eller något som är perfekt att ge bort som alla hjärtans dag-present? Det absolut bästa av allt är ju det faktum att de här sakerna är på rea, och därmed nedsatta i pris.

1. Chassifläkt

En fläkt till datorn är alltid en bra investering – denna är dessutom riktigt fin i sitt regnbågsglow. Smidigt som present till datanörden! Du hittar den här för 186:-

2. Mikrofon

Om man snackar mycket med vänner eller streamar så krävs en riktigt bra mikrofon. Unna den här till dig själv eller ge bort den i julklapp! 

Här är Yeti från Blue Microphone. Finns i andra färger också.

3. Musmatta från Razer

Just den här gröna nyansen är typisk för Razer, vilket alltså är det märke som den här musmattan kommer ifrån.

4. Tangentbord från Corsair

Ett tangentbord är givet för en optimal gamingupplevelse! Det här kommer från populära Corsair och har flera olika grymma funktioner. Kolla in det mer ordentligt här

5. Eller ett tangentbord för Fnatic-fans

Det här tangentbordet är testat av spelare och lovar också den ultimata spelupplevelsen. Grym komfort, svarar snabbt på tryck och har extra USB-portar.

Det finns massa finesser i det här tangentbordet, läs mer om det här.

6. En bekväm gamingstol

Den här gamingstolen har en svart basfärg – men finns också i andra färger där det gröna är. Nu kan du klicka hem den för 1 572:-

7. Playstation Slim

Playstation 4 Slim kommer i ett mindre och lättare chassi med en lägre strömförbrukning – med just det här får du dessutom med Call of Duty. 

Och hur snygg är inte konsolen i den här tuffa designen? Nedsatt i pris just nu.

8. Headset från Razer

Sugen på nya lurar, som dessutom är riktigt bekväma i en lång sittning? De kommer från Razer och är väldigt prisvärda med sitt pris på 799:-

9. Håll den bärbara datorn sval med en kylplatta

Att spela på en laptop kan alltså bli krävande i och med att datorn kan bli varm, vilket den ofta blir vid tyngre spelande.

Därför är det tacksamt att investera i en kylplatta! Den här kostar bara 299:- och du hittar den här.

10. Helsvart gamingstol som är fullt anpassningsbar

Du behöver inte betala multum bara för att sitta skönt. Bara 2 390:- just nu.

11. HyperX från Kingston

Den här datormusen blir din för knappt tre hundralappar just nu.

FPS-mus av proffsig kvalité, grym precision och snabb reaktionstid. Bra för både headshottaren eller Damage Per Second-spelaren. Riktigt populär med sitt billiga pris. 

12. Monopol för den som älskar World of Warcraft

Tänk dig en spelkväll med vännerna – och istället för ett vanligt Monopol drar du fram den här häftiga World of Warcraft-versionen.

13. Musmatta från SteelSeries

En lysande musmatta! Den lyser ju faktiskt. Den är också vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill spela på. Nedsatt i pris just nu – du hittar den billigast här.

14. Billigt headset

Utseendet på de här lurarna är som vilket headset som helst – men enligt recensioner är de grymt bekväma, och hur bra som helst!

Det bästa av allt är att de kostar en bra bit under tusenlappen. Kolla in dem här.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!