Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laleh till Så mycket bättre

- 25/04/2011, 10:38 -
1 av 4

Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

2 av 4

Maja Suslin / SCANPIX

3 av 4

PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

4 av 4

Claudio Bresciani / SCANPIX

Sångerskan är nu klar för tittarsuccén och ska ta plats i teverutan med bland andra Timbuktu, Eva Dahlgren och Tomas Ledin.

Snart drar den andra säsongen av tevesuccén Så mycket bättre igång. Men det har varit ett rejält tissel och tassel kring vilka artister som egentligen kommer att medverka i år.

Produktionen vill fortfarande inte kommentera castingen, men nu står det klart att även sångerskan Laleh Pourkarim kan läggas till i startfältet.

Pourkarim kommer att ta plats i teverutan med bland andra Timbuktu, Eva Dahlgren, Mikael Wiehe, Tomas Ledin och Lena Philipsson.

Matilda Snöwall, exekutiv producent, vill inte kommentera sångerskans medverkan i programmet:

– Jag kommenterar fortfarande inte castingen, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.

Även Lalehs presskontakt på skivbolaget Warner, Mattias Wachtmeister, säger sig inte veta något om att sångerskan ska vara klar för Så mycket bättre:

– Jaha, det vet jag väl inte någonting om. Hon jobbar just nu med sin kommande platta, i det här skedet när hon sitter i studion och håller på med nya grejer har vi inte daglig koll. Laleh och Så mycket bättre, det tror jag inte, säger han till Aftonbladet.