Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Virtuell ollare straffad men inte ångerfull

1 av 4

Faksimil.

2 av 4

Janerik Henriksson / SCANPIX

3 av 4

JOHAN ENGMAN / SCANPIX

4 av 4

NIKLAS LARSSON / SCANPIX

Nöje | 19/05/2011 10:22

Redigeraren som i säsongsavslutningen av Pluras Kök klippte in en penis har hittats och bestraffats. Men den omtalade penisen i fråga är inte identifierad.– Det rör sig förmodligen om en okänd internet-penis, säger Max Lagerbäck till Nyheter24.

Som Nyheter24 i går kunde rapportera dök det upp en penis i bild i säsongsavslutningen av Pluras Kök. Sprattet väckte stor uppståndelse och MTG:s presschef, Max Lagerbäck, lovade att göra sitt yttersta för att hitta den skyldige bakom den virtuella ollningen.

Nu kan Nyheter24 avslöja att personen bakom den uppmärksammade penisattacken har hittats och bestraffats.

– Penismarodören är identifierad. Jag har talat med honom men han var inte det minsta ångerfull, säger Max Lagerbäck, presschef på MTG till Nyheter24.

Dessutom har ett straff utdelats för tilltaget.

– Jag har tvingat honom att skriva "jag ska inte klippa in penisar i Pluras kök" 100 gånger på en whiteboard-tavla. Budskapet har gått fram skulle man kunna säga, han har lovat att det inte kommer att upprepas.

Många har frågat sig vem penisen egentligen tillhör, men där kan Max Lagerbäck inte ge några besked.

– Det rör sig förmodligen om en okänd internet-penis, säger han.