Här kastar hon kläderna.
Här kastar hon kläderna. - Foto: FAKSIMIL TV3

VIDEO: Se Lyckan i LA-profilens sexiga plåtning med Bingo

I kvällens "Lyckan i LA" övertalar Bingo Rimér modellen Emilia Carpinisan att kasta kläderna under en plåtning.


Det här är "Lyckan i LA"

"Lyckan i LA" sänds varje tisdag klockan 21.00 på TV3.

"Emilia, Caroline, Katya och Rebecka har tillsammans gett sig iväg till Los Angeles för att få en roligare, flärdfullare och glamourösare vardag långt bort från den svenska avundsjukan. Sol, bad, fest, kärleksaffärer och spännande människor avlöser varandra", tyder programbeskrivningen.

Men är livet verkligen så enkelt i "drömmarnas stad"?

– Det är svårt att klara sina räkningar eftersom det är jättedyrt att leva där. Och så finns det så mycket falska människor. Jag väljer att ha väldigt få kompisar, för annars riskerar man att bli huggen i ryggen. Jag vill inte ha ytliga vänner - det är slöseri med tid, förklarar Emila för Nyheter24.

LOS ANGELES. 26-åriga glamourmodellen Emilia Carpinisan har bland annat vikt ut sig i herrmagasinet FHM. I kvällens avsnitt av TV3:s "Lyckan i LA" plåtas hon av flickfotografen Bingo Rimér.

– Och så svankar du som en jävla... för kung och fosterland, uppmanar den berömda fotografen Emilia, iförd endast trosor, läderjacka och högklackat.

Men när Rimér vill att hon ska visa brösten säger hon ifrån.

– Jag vill inte, säger Emilia som genast får gensvar av fotografen som menar att hon 'nästan måste' det.

– Mamma skulle bli jätteledsen om hon såg det, jag menar, jag är ändå 26 år nu jag har liksom vuxit ifrån det där, säger Carpinisian.

Se en del av plåtningen med Bingo Rimér här:

/
/
/
/
TV3
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!