Blondinbellas blogg sägs upp

- 23/02/2009, 10:50 -

Blogg.se säger upp alla avtal med Blondinbellas bloggnätverk Spotlife.

Sportlovet har precis börjat men någon semester verkar det inte bli för Blondinbella. Problemen har nämligen hoppat sig för den unga bloggerskan. Nu sägs hennes blogg upp.

Och det hela handlar om obetalda fakturor. Något som utvecklat sig till ett infekterat bråk mellan Blogg.se och Blondinbellas Spotlife.

– Jag har skickat en uppsägning av alla konton som finns på Spotlife, inklusive Blondinbella. De betalar inte för sig, säger Roland Karlsson, VD för Blogg.se, enligt Dagens Media.

Något som Blondinbella och hennes pappa, Per Rydberg, anser är felaktigt. De har föreslagit en avbetalningsplan som dock inte accepterats av Roland Karlsson på Blogg.se. När Martin Schori på Dagens Media frågar vad som händer ifall de betalar, svarar Roland Karlsson:

– Jag har inte räknat med det. Den planen är ytterligare en fördröjningsåtgärd. Vi vill ha bort dem härifrån, säger Roland Karlsson.

Ord och inga visor alltså. Och det verkar vara likviditetsproblem för Spotlife som orsakat den senaste konflikten. Något som nu resulterat i avstängning.

– Jag har skickat information om att vi stänger av samtliga Spotlife-konton hos oss på fredag klockan 12, säger Roland Karlsson, till Resume.

Vad händer med de inlägg som bloggarna skrivit?

– De kan de självklart exportera. Det här ska inte drabba de enskilda bloggarna.

Skrivet av: