Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paolo: "Jag känner mig djupt förolämpad"

- 17/09/2012, 09:13 -

Stella Pictures

Paolo Roberto upprörd över Malou von Sivers felaktiga uppgift om att han och exfrun Lena skulle få parterapi i livesänd teve.

Paolo Roberto, 43, och exfrun Lena Roberto, 39, skulle fåparterapi hos Malou von Sivers i livesänd teve enligt ettpressutskick från TV4. Men enligt den före detta proffsboxaren ärdet hela lögn.

— Detstämmer naturligtvis inte. Jag har varit med länge i media och ävenfått däng. Men det här är världsrekord eftersom jag kännerMalou, säger Paolo till Aftonbladet.

— Honhar uppsåt i detta. Jag vet hur hon har tänkt, och det är inteokej, fortsätter han.

Paolo, som igår även kommenterade händelsen på Twitter, är märkbart upprörd över pressutskicket.

— Antingenförsöker hon twista till sanningen eller så blåljuger hon. Det ärinte bara magstarkt. Jag känner mig djupt förolämpad, säger hantill Expressen.

Enligt Malou har det skett ett missförstånd innan texten skickades ut till pressen.

— Jaghade skrivit ett underlag och sedan gick det i väg ettpressmeddelande. Det blev ett missförstånd säger hon ochfortsätter:

— Däremot borde jag ha reagerat när jag såg det, men det gick i väg utan att jag gjorde det. Det är väldigt olyckligt. Jag är ledsen över att Paolo och Lena har blivit upprörda.

Paolo och exfrun har nu valt att hoppa av “Efter tio”.

Enligt Malou ska bråket nu vara överspelat efter att hon och Paolo talat ut.

— Jag och Paolo pratade i går och jag gav honom ursäkten som han ju naturligtvis ville ha och det gjorde jag gärna, det var olyckligt. Men nu är allt över för vår del, för mig och Paolo, säger Malou i ”Nyhetsmorgon”.

Nyheter24 har sökt Paolo för en kommentar.